dilluns, 30 de gener del 2017

Targeta finestres animades/ Targeta ventanas animadas


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto una targeta amb finestres plenes d'animalets que diuen Felicitats!


Comencem amb una cartolina de la mida 9*14 cm que pintarem amb tintes distress, fent un lleuger degradat entre cada color. Els colors que he fet servir són Mustard seed, Picked rasperry, Caved pumpink i Crushed olive.


Un cop tot acolorit, he tirat varies gotes d'aigua a sobre la targeta per tal que reaccionés amb la tinta i aconseguir les decoloracions que podeu veure.

Per la part posterior de la cartolina he marcat els diferents quadrats de cadascuna de les finestres i les he retallat amb el cúter, conservant cada una de les peces ja que després les farem servir.



Amb tinta memento negre he segellat els diferents animalets de les col·leccions Le'ts Play i Big scrypty words de la marca Lawn Fawn. Seguidament els he pintat amb retoladors d'alcohol.

Per fer la dedicatòria he utilitzat les lletres de la col·lecció Alphadot de Paper Smoochers i tinta negra Versamark.


 Amb totes les part llestes, he muntat la targeta començant pel marc de les finestres que anirà sobre la base de la targeta amb quadradets de foamy. Cadascuna de les finestres, van enganxades directament sobre la base amb adhesiu de doble cara i per últim, els animalets cadascun a la seva finestra.


He afegit algun detallet més com lluentons, estrelletes, algun petit segell i una mica de wink stella glitter en les lletres.

I fins aquí la targeta d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os traigo una tarjeta con ventanas llenas de animalitos que dicen Felicitats!


Empezamos con una cartulina de medidas 9*14 cm que decoloraremos con tintas distress, haciendo un ligero degradado entre cada color. Los colores que he hecho servir son Mustard seed, Picked rasperry, Caved pumpink y Crushed olive.


Una vez ya lo tenemos coloreado, he tirado varias gotas de agua sobre la tarjeta para que reaccionara con la tinta, consiguiendo así las decoloraciones que veis.

Por la parte posterior de la cartulina he marcado los diferentes cuadrados de cada una de las ventanas y las he recortado con el cúter, conservando cada una de las piezas ya que después las haremos servir.


Con tinta negra he estampado los diferentes animalitos de las colecciones Le'ts Play y Big scrypty words de la marca Lawn Fawn. Seguidamente los he pintado con rotuladores de alcohol.

Para hacer la dedicatoria he utilizado las letras de la colección Alphadot de Paper Smoochers y tinta negra Versamark.


 Con todas las partes listas he montado la tarjeta empezando por el marco de las ventanas que irá sobre la base de la tarjeta con cuadraditos de foam. Cada una de las ventanas va pegada directamente sobre la base con adhesivo de doble cara y por último, los animalitos cada uno en su ventana.


He añadido algún detalle mas como lentejuelas, estrellitas, algún pequeño sello y un poco de wink stella glitter en las letras.

Y hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOS!!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada