dilluns, 18 de setembre del 2017

Mocador personalitzat / Pañuelo personalizado


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Avui us he preparat una doble manualitat, primer he carvat uns segells i amb aquests he personalitzat uns mocadors pel cap, aquí podeu veure el ABANS amb el model del dia d'avui, l'Asteve.


Tenia un parell de mocadors pel cap, dels que s'utilitzen per ficar sota el casc de la bicicleta i com veieu eren molt blancs i bastant avorrits, així que calia reformar-los.


Com volia estampar segells de plomes i no en tenia, va tocar carvar. He obtingut les imatges de Internet, les he calcat i amb paciència he aconseguit aquest dos segells. Per l'altre mocador he fet servir uns altres segells que ja havia carvat feia temps i tenen forma de trèvols.


Un cop els he tingut apunt, ha tocat estampar. Pel mocador de les plomes he agafat tres colors de tintes Hero Arts. Els colors Pool, Emerald Green i Raspberry Jam.


 I pel mocador del trèvols, els colors Sooft Pool, Tide Pool i Emerald Green.


Un cop la tinta seca, hi he passat la planxa per sobre per acabar de fixar el color i la primera rentada l'he fet mà per no ser tan agressiva.

Després de varies rentades us puc dir que tot segueix "al seu lloc" i per ara no s'ha descolorit.

I fins aquí el post d'avui, espero que us hagi agradat la personalització i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os he preparado una doble manualidad, primero he carvado unos sellos y con estos he personalizado un par de pañuelos para la cabeza, aquí podéis ver el ANTES con el modelo del día de hoy, el Asteve.



Como os he comentado, tenía un par de pañuelos para la cabeza, de los que se usan para poner debajo del casco de la bicicleta, y que como veis, eran muy blancos y bastante aburridos, así que era necesario reformarlos.


Como quería estampar sellos de plumas y no tenia, me toco carvar los sellos. He obtenido las imágenes de Internet, las he calcado y con paciencia he logrado estos dos sellos. Para el otro pañuelo he hecho servir otros sellos que ya había carvado hacia tiempo y que tienen forma de trébol.


Un vez los he tenido apunto, ha tocado estampar. Para el pañuelo de plumas he cogido tres colores de tintas Hero Arts. Los colores Pool, Emerald Green y Raspberry Jam.


Y para el pañuelo de tréboles, los colores Sooft Pool, Tide Pool y Emerald Green.


Una vez la tinta ha secado, he pasado la plancha por encima para terminar de fijar el color y el primer lavado lo he hecho a mano para que no fuera tan agresivo.

Después de varios lavados os puedo decir que todo sigue "en su sitio"  y por ahora no se ha descolorido.

Y hasta aquí el post de hoy, espero que os haya gustado la personalización y nos vemos el próximo día.

BESOSS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada