dilluns, 20 de novembre del 2017

Targeta de tardor/ Tarjeta de otoño


**


Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto una targeta especial tardor, feta íntegrament amb els segells de W9 plus Design "Forest Friends"


 En una cartolina i amb tinta Memento he estampat els segells i un cop la tinta seca, he anat acolorint les diferents imatges amb els retoladors d'alcohol de la Sra. Granger.


En una quadrat de cartolina blanca, amb els mateixos retoladors, he pintant unes quantes línies amb diferents colors de verds, per simular la gespa. El cel, l'he acolorit amb color blau claret. Amb els propis die cuts dels segells he retallat les figures i he muntat l'escena sobre aquest fons, hi he afegit també unes flors i bolets per acabar la composició.


Per la base de la targeta,  he fet servir cartolina marró (de la que tinc de les carpetes separadores de tota la vida). He retallat una base de 10*15 cm i hi estampat el meu propi fons amb un dels segells del kit. Amb tinta marró he anat estampat el segell aconseguint un patró continuo.


Abans d'acabar tota l'estampació del fons, he segellat la dedicatòria, en aquest cas Hello, Friend, amb tinta negra Versamark.
I per últim, he enganxat amb una mica de goma eva, el panell del dibuix sobre la base de cartolina.


I fins aquí, la targeta de tardor d'avui. I a partir de la setmana que ve..... COMENCEM TEMA NADAL, així que no us ho perdeu.

PETONSSS!!


**



Buenas tardes a todos y a todas, 

Hoy os traigo una tarjeta especial de otoño, hecha íntegramente con los sellos de W9 plus Design "Forest Friends"


En una cartulina y con tinta Memento he estampado los sellos y una vez la tinta seca, he coloreado las diferentes imágenes con los rotuladores de alcohol de la Sra. Granger.


En un cuadrado de cartulina blanca, con los mismos rotuladores, he pintado unas cuantas líneas con diferentes colores de verdes, para simular el césped. El cielo, lo he pintado con un tono azul claro. Con los propios die cuts de los sellos he recortado las figuras y he montado la escena sobre este fondo, también le he añadido unas flores y setas para terminar la composición.


Para la base de la tarjeta, he usado cartulina marrón (de las carpetas separadoras de tota la vida). He recortado una base de 10*15 cm y he estampado mi propio fondo con uno de los sellos del kit. Con tinta marrón he ido estampando el sello logrando un patrón continuo.


Antes de terminar toda la estampación del fondo, he estampado la dedicatoria, en este caso Hello, Friend, con tinta negra Versamark.
Y por último, he pegado un poco de goma eva, el panel del dibujo sobre la base de cartulina.


Y hasta aquí, la tarjeta de otoño de hoy. Y a partir de la semana que viene..... EMPEZAMOS CON EL TEMA NAVIDAD, así que no os lo perdáis.

BESOSSSS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada