dilluns, 4 de desembre del 2017

Nadal 2017-Targeta flocs neu / Tarjeta copos nieve


**


Bona tarda a tots i a totes, 

Continuem amb les targetes de Nadal i avui us porto aquesta amb uns color gens típics d'aquestes dates.


En una base de cartolina d'aquarel·la i amb tres colors d'aquarel·la, lila, blau fosc i fúcsia he acolorit tota la cartolina fent varies capes i difuminant els tres colors entre si. Per finalitzar he donat varis tocs amb el Shimmer Spritz per donar una mica de brillantor a la targeta. Seguidament, he retallat una part de mida 10*15 cm i he reservat la resta.


A la part retallada de mida targeta, li he fet embossing amb les planxes de WER memory keepers "geometric" per tal de donar volum a la base de la targeta.

La resta de cartolina acolorida, m'ha servit per retallar els diferents flocs de neu, aquests els he troquelat amb els troquels de Echo Park "Snowflake 1".


Per fer la dedicatòria, he fet servir un tros de paper vegetal i amb les lletres de Paper Smoochers "Alphadot" he escrit Bon Nadal i l'hi he fer embossing de color platejat.

I ja sols queda muntar la targeta enganxant els diferents flocs de neu, la dedicatòria i alguns brillants més per acabar amb la composició.


I fins aquí una targeta nadalenca diferent, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Continuamos con las tarjetas de Navidad y hoy os traigo esta con unos colores muy distintos de los típicos de estas fechas.



En una base de cartulina de acuarela y con tres colores de acuarela, lila, azul oscuro y fucsia he coloreado toda la cartulina haciendo varias capas y difuminando los tres colores entre sí. Para terminar he dado varios toques con el Shimmer Spritz para dar un poco de brillo a la tarjeta. Seguidamente, he recortado una parte a unas medidas de 10*15 cm y he reservado el resto.


En la parte recortada de medida tarjeta, he hecho embossing con las planchas de WER memory keepers "geometric" para dar volumen a la base de la tarjeta.

El resto de la cartulina coloreada, me ha servido para recortar los diferentes copos de nieve, estos los que troquelado con los troqueles de Echo Park "Snowflake 1".


Para hacer la dedicatoria, he usado un trozo de papel vegetal y con las letras de Paper Smoochers "Alphadot" he escrito Bon Nadal y le he aplicado embossing de color plateado.

Y ya solo queda montar la tarjeta pegando los diferentes copos de nieve, la dedicatoria y algunos brillantes más para terminar la composición.


Y hasta aquí la tarjeta navideña diferente del día de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOSS!!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada