dimecres, 13 d’agost del 2014

Mini àlbum ESTIU/ Mini album Verano

Bones a tots i totes!!!

Avui us vull ensenyar el projecte de l'estiu, un mini àlbum que aniré completat amb les aventures de l'estiu.

Tan sols tinc feta la estructura general, com veureu no esta encara ni enquadernat, estic encara pensant si hi ficaré anelles o bé espiral.

Aquí us ensenyo la portada, la base es una cartolina taronja sobre la qual he enganxat dos trossos de paper decorat, el que té el "títol" i el dels cubs de platja. A la part superior, he fet la sanefa de les cloïsses, tretes del set de segells "Life is good" de Lawn fawn.

Per limitar cadascuna de les zones he ficat un cordill de color marró. Per últim he cobert amb Glossi Accents el cartell de SUMMER.




A la part interior de la portada, he dissenyat aquest paisatge amb els mateixos segells que us he comentat.


En total al interior, hi tinc 6 pagines, a les quals hi he ficat aquest graciosos separadors, que eren uns escuradents que tenia des de fa la tira d'anys. Els hi he tallat una mica del pal perquè no fossin tan llargs i he enganxat a cadascuna de les pàgines.



 Aquí una de les altres pàgines interiors.


 I per últim, la contraportada, a la base hi ha el mateix paper de les galledes i a la part superior i central la decoració de les cloïsses. També, al igual que la tapa, he limitat algunes zones amb el cordill.



I fins aquí l'estructura de l'àlbum ara sol falta emplenar-lo amb totes les aventures del estiu!!!

Espero que us hagi agradat.
PETONSS!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada