dimecres, 19 de novembre de 2014

Quadre Gorjuss/Cuadro Gorjuss

Bones a tots i a totes,

Ja em disculpareu però últimament vaig bastant liada i tinc poc temps per fer manualitats.

Tot i això avui us vull ensenyar aquest quadre, que vaig fer pel sant de la meva germana, amb uns papers de la marca Gorjuss que em van regalar.


Per fer la estructura vaig anar apilant diferent capes, separades entre elles amb foam. Tot està sobre una cartolina negra, sobre aquesta el full lila clar de línies el qual té les estrelles enganxades, per sobre el full amb l'estampat lila que té el forat i per últim el marc de color granat.


La capa de sota té les estrelletes enganxades. Són unes estrelles de suro algunes de les quals tenen moviment ja que pengen d'un fil. També he afegit uns quants brillants de color daurat.


Com es lògic no podia faltar una nina Gorjuss, la he dibuixat i acolorit amb colors de fusta. Un cop pintada, li he afegit Glossy Accents al vestit per donar-li el "toc".

Per cert, no si recordareu l'àlbum que vaig fer sobre la Kira, la gata de la meva germana, doncs bé he intentat pintar el gatet de la nina dels seus mateixos colors ^_^


A la cantonada esquerra, hi he afegit aquesta papallona, troquelada amb la Big Shot, a la qual li he donat una capa de purpurina rosa.

A les altres cantonades hi ha un cor de fusta pintat de rosa-lila i unes floretes també acolorides.


Per últim, vaig fer dos forats a la cartolina negra i amb la ajuda de la Crop-a-dile li he ficat les anelles i els cordill per penjar. Aquesta cinta també es de la col·lecció de Gorjuss.


Espero que us hagi agradat i ens veiem aviat.

Petonetsss!!

1 comentari:

  1. Uoh!

    Molt xulu! A veure si encara et contractaran els de la Gorjuss!

    Has de comencar a posar coses a pinterest!

    ResponElimina