diumenge, 3 de maig del 2015

Targeta pel dia de la mare/ Tarjeta para el día de la madre

Bones a tots i a totes i FELIÇ DIA DE LA MARE!!!

Evidentment, com no podia faltar avui, toca una postal per felicitar a la meva mare i avui toca una Shaker card!!




L'estructura es una mica més complicada del habitual però es bastant fàcil. He fet servir com a base de la targeta una cartolina negra, d'una mida més petita he fet servir una cartolina blanca per l'interior i una lila per l'exterior. I per últim el paper estampat, de mida més petita que les anteriors.


Primer, he unit la cartolina lila amb el paper estampat de flors, i li he fet el forat per poder ficar els lluentons. Com veieu també, amb la mateixa cartolina lila he fet un cercle que em serveix de marc de la finestra.
Seguidament, i agafant com a plantilla de referència el forat que ja tenia retallat, he retallat la cartolina negra, però NO l'ha he enganxat encara.

Ara es l'hora de decorar l'interior, amb un petit cercle he escrit la dedicatòria i juntament amb altres lluentons, ho he enganxat a la base de cartolina blanca, i aquesta sobre la negra.
Ara anem per la part més delicada... sobre la cartolina lila, per la part posterior hi enganxem un tros de plàstic, i tot al voltant de la rodona hi fiquem foam per donar volum i que no quedi aplanada la zona on van els lluentons. Jo com el meu foam es molt prim l'he ficat doblat.
A continuació omplim de lluentons i estrelletes tot l'interior. Aneu amb cura que no us passi com a mi que s'han quedat incrustats la meitat dels lluentons al marge... us recomano que passeu el dit per treure l'adhesiu  i així tots es puguin moure lliurement.

Per últim fiquem l'altre part de plàstic transparent i tota aquesta estructura l'enganxem a la cartolina negre, amb una mica més de foam per anivellar-ho tot.

Un últim detall d'un llaç i un cor acaben de rematar la targeta.


Espero que us hagi agradat i us animeu a fer targetes d'aquest estil, són molt divertides.

Salutacions i fins el pròxim dia!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada