dimarts, 17 de novembre de 2015

Calendari 2016

Bon dia a tots i a totes,

Avui us vull ensenyar aquesta calendari pel 2016 que he preparat.


La base del calendari, la vaig comprar al Abacus, i ja venia amb el caseller amb els números, jo hi he tingut que escriure el nom del mes i els dies de la setmana. La base original tenia tot els casellers a la banda dreta i una espiral mes petita, però degut al volum que van anar agafant els panells decorats, va tenir que ser modificat.

He tingut que tallar la meitat de les pàgines per la meitat i canviar el ordre de la pàgina, evidentment, com que me passat amb el volum :P  he tingut que ficar un espiral més gran....Els papers que he utilitzat per fer els panells decorats, són de la col·lecció " Time to flourish" de Graphic 45. Que inclou un full decorat i un full amb etiquetes per cada més.


Juntament amb aquests papers, he utilitzats varies coses que tenia per casa, rubbons, stickers, peces de fusta, botons, glossy.....

Per últim també una mica de tinta distress (cada pàgina la seva) per acabar de decorar el mes.


I fins aquí el calendari, per facilitat la lectura del calendari, he marcat els festius i els diumenges en vermell. I com que era un regal, en els panells laterals, he escrit els aniversaris de cada mes de la família a la que li he regalat.

Espero que us hagi agradat.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada