dilluns, 16 de gener del 2017

Targeta cavallet de mar monocromàtica-Tarjeta caballito de mar monocromática


**

Bona tarda a tots i a totes,

Per avui us he preparat una targeta monocromàtica inspirada en una targeta del mateix estil que va crear la Jennifer McGuire.


He començat amb una catolina blanca, la qual he entintat sencera amb tinta Hero Arts de color Pool. Un cop tota blava i assecada la tinta, he preparat els segells, en aquest cas els "colour layering-Sea horse" també de Hero Arts.


Entintat els segells amb tinta versamak, he anat segellant els diferents cavallets de mar. No us espanteu, doncs al primer moment no es veu res, però al cap del temps, quan la tinta versamak s'asseca aclareix el blau de la base i es genera un to més clar.


Seguidament, amb tinta blanca he segellat la segona capa dels segells que estan format per capes. Sobre aquesta capa blanca hi he ficat perfect pearls per donar el toc lluent a la targeta.


Per acabar el fons, i amb la mateixa tinta que he fet la base, he segellat les bombolles d'aigua, que posteriorment he cobert de Glossy Accents per donar-li volum.


Ja sols ens queda, la dedicatòria que he fet amb embossing de color blanc i, muntar la targeta sobre una base de cartolina blanca de 10*15 cm.


I per aquesta targeta, l'últim toc ha estat fer el sobre de conjunt, segellant en la part davantera el cavallet de mar i en la posterior la petxina.

I fins aquí la targeta d'avui amb el sobre a conjunt, com sempre, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Para hoy os he preparado una tarjeta monocromática inspirada en una tarjeta del mismo estilo que creo la Jennifer McGuire.


He empezado con una cartulina blanca, la cual he entintado entera con tinta Hero Arts de color Pool. Una vez toda azul, he preparado los sellos, en este caso los "colour layering-Sea horse" también de Hero Arts.


Entintando los sellos con tinta versamark, he ido estampando los diferentes caballitos de mar. No os asustéis, pues en el primer momento no se ve nada, pero al rato, cuando la tinta versamark se seca, aclara el color azul de la base y se genera un tono más claro.


Seguidamente, con tinta blanca he estampado una segunda capa de los sellos que estan formados por capas. Sobre esta capa blanca he puesto perfect pearls para dar un toque brillante a la tarjeta.


Para terminar el fondo, y con la misma tinta que he hecho la base, he estampado las burbujas de agua, que posteriormente he cubierto de Glossy Accents para darle volumen. 


Ya solo nos queda, la dedicatoria, que he hecho con embossing de color blanco y, montar la tarjeta sobre una base de cartulina blanca de 10*15 cm.


Y para esta tarjeta, el último toque ha sido hacer el sobre a conjunto, estampando en la parte delantera el caballito de mar  y en la parte posterior la concha.


Y hasta aquí la tarjeta de hoy con sobre a conjunto, como siempre, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOSS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada