dimarts, 12 de setembre del 2017

Peixera Lawn Fawn/ Pecera Lawn Fawn


**


Bona tarda a tots i a totes,

Com que ahir va ser la Diada, i no vaig publicar, avui si que toca post. I per això us he preparat aquesta entrada amb una fantàstica peixera.


 He començat fent el fons marí amb tintes distress "peacock feathers i chipped sapphire" i llavors he esquitxat el fons amb varies gotes d'aigua de diferents mides.


 Seguidament, he estampat tots els peixets del kit de segells de Lawn Fawn "Fintastic Friends". Ho he fet amb tinta Memento ja que posteriorment ho he pintat amb retoladors d'alcohol i aquesta tinta es resistent.

Un cop pintats, els he retallat amb les tisores i he repassat la vora amb un retolador negre per tal d'ajudar a definir la vora i evitar que vegin les imperfeccions del retallat.


Amb tots els animalets apunt, els he anat enganxat a la base pintada, alguns directament i altres amb quadradets de foam. A la base, hi he enganxat uns quants lluentons per donar un toc diferent a la base de la peixera.

Per fer la part del suposat vidre de la peixera he fet servir plàstic del d'enquadernar (acetato) i amb l'ajuda de la plegadora he fet les marques de les vores. Aquests doblecs, permetran poder plegar la targeta i que entri perfectament dins un sobre.


Per últim he fet les dos tires negres, una per la part superior i una per la inferior on hi he escrit la dedicatòria amb un retolador metal·litzat Edding 54  Amb tot apunt, he enganxat les dues tires negres al plàstic i aquest a la cartolina de la base.


I fins aquí la targeta del dia d'avui, molt aquàtica, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONSS!!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Como ayer fue la Diada, y no pude publicar, hoy si que toca post. Y por eso os he preparado esta entrada con una fantàstica pecera.



He empezado haciendo el fondo marino con tintas distress "peacock feathers y chipped sapphire" y después he salpicado el fondo con varias gotas de agua de diferentes medidas.


Seguidamente, he estampado todos los peces del kit de sellos de Lawn Fawn "Fintastic Friends". Lo he hecho con tinta Memento ya que posteriormente lo he pintado con rotuladores de alcohol y esta tinta es resistente.

Una vez pintados, los he recortado con las tijeras y he repasado los bordes con un rotulador negro para ayudar a definir el borde y evitar que se vean las imperfecciones del recorte.


Con todos los animalitos apunto, los he pegado a la base pintada, algunos directamente y otros con cuadraditos de foam. En la base, he pegado unas cuantas lentejuelas para darle un toque diferente a la base de la pecera.

Para la parte del supuesto vidrio de la pecera he hecho servir una hoja de acetato y con la ayuda de la plegadora he hecho marcas en los bordes. Estos dobleces, permitirán poder doblar la tarjeta y que entre perfectamente dentro de un sobre.


Por último, he hecho dos tiras de color negro una para la parte superior y otra para la inferior (que es la que tiene la dedicatoria escrita con un rotulador metalizado Edding 54). Con todo listo he pegado las tiras negras al acetato y este a la cartulina de la base.


Y hasta aquí la tarjeta del día de hoy, muy acuática, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOSS!!!


**

2 comentaris:

  1. Wow! Love this clever 3D card design! The fish look right at home in this cute aquarium! Thanks so much for sharing with us at Lawn Fawnatics!

    ResponElimina