dimarts, 19 de desembre del 2017

Llibretes nadalenques / Libretas navideñas


**


Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto el detallet que he preparat aquest any pels companys i companyes de feina, unes llibretes molt nadalenques.


Per fer les llibres he comprat llibretetes petites que tenien unes 120 pàgines, he separat les tapes i he partit el bloc en dos per tal d'obtenir dues llibretes de 60 pàgines.


Per cada llibreta he retallat una cartolina de color verd (i algunes de color vermell) de la mateixa amplada però suficientment llarga per tal d'envoltar tota la llibreta. Seguidament amb els papers de la col·lecció de papers de Echo Park "A Perfect Christmans" he decorat la part frontal.


Per acabar amb la decoració de la llibreta, he ficat una tira del mateix paper decorat a la part inferior i he acabat ressaltant detalls dels dibuixos amb el Wink Stella Glitter, els Liquid Perls i Stickles de colors vermells, verds i platejats.



I aquí les teniu dempeus per veure l'amplada de la llibreta, es petita i sense volum a la portada, així es ideal per portar-la al bolso i apuntar tots els detalls d'aquestes fetes.


Espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os traigo el detalle que he preparado este año para los compañeros de trabajo, unas libretas muy navideñas.


Para hacer las libretas he comprado libretitas que tenían unas 120 páginas, he separado las tapas y he partido el bloque en dos para obtener así dos libretas de 60 páginas.


Para cada una de las libretas he recortado una cartulina de color verde (y algunas de color rojo) del mismo ancho pero suficientemente largas como para dar toda la vuelta a la libreta. Seguidamente con los papeles de la colección de papeles de Echo Park "A Perfect Christmans" he decorado la part efrontal.


Para terminar con la decoración de la libreta, he puesto una tira del mismo papel decorado en la parte inferior y terminado resaltando varios detalles de los dibujos con el Wink Stella Glitter, los Liquid Perls y Stickles de colores rojo, verde y plateado.



Y aquí las tenéis de pie para ver el grosor de la libreta, es pequeña y sin volumen, ideal para llevar en el bolso y apuntar todos los detalles de estas fiestas.


Espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada