dilluns, 12 de febrer del 2018

Sobres per targetes regal / Sobres para tarjetas regalo


**


Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto un petits sobres ideals per regalar "targetes regal" amb un toc diferent, original i en aquest cas especial pels amants del cafè.

Comencem fent els personatges amb els segells de The Greeting Farm "Mini Remix Brewtiful". Els he estampat amb tinta negre Memento i els he acolorit amb els Copic Markers (que em van portar els Reis). Com veieu no sóc encara una experta pintant amb retoladors d'alcohol, però dintre de tot encara han quedat prou bé.

Un cop pintats els he retallat i resseguit la vora amb un retolador negre per definir-la millor.


Per fer els sobres he utilitzat paper decorat que he retallat a una mesura de 14*10 cm. He fet les marques dels plecs a 3 i a 9 cm. Un cop plegat he enganxat la vora amb cinta de doble cara fina, deixant la solapa sense cap adhesiu ja que la pròpia banda de paper vegetal ens farà de tancament.


Amb uns lluentons i adhesius petits he decorat alguns dels sobres. També els hi he afegit un fals cosit a les vores per acabar de decorar-los.


La banda que em servirà per tancar el sobre l'he fet de paper vegetal que he retallat a una mida de 13*5 cm. Amb els segells del propi set, he decorat aquests bandes combinant frases amb dibuixos de grans de cafè. Per fer-ho, he estampat els segells amb tinta Versamark i he fet embossing en calent amb pols blanca de Aladine.


Un cop la banda llesta la he enrotllat al voltant del sobre i he tancat les dues puntes amb cinta de doble cara. Sobre de l'estampació i he enganxat cadascun dels personatges, intentant que les dedicatòries estampades es poguessin llegir.


I fins aquí aquests sobres per a targetes regal, que us poden servir en qualsevol ocasió per donar un toc original al vostre regal.


Espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

**


Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os traigo unos pequeños sobres ideales para regalar "tarjetas regalo" con un toque, diferente, original y en este caso para los amantes del café.


Empezamos haciendo los personajes con los sellos de The Greeting Farm "Mini Remix Brewtiful", que he estampado con tinta negra Memento y los he coloreado con los Copic Markers (que me trajeron los Reyes). Como veis no soy aún experta pintando con rotuladores de alcohol, pero aun así han quedado bastante bien.

Una vez pintados los he recortado y repasado los bordes con un rotulador negro para definirlo mejor.


Para hacer los sobres he usado papel decorado que he recortado a una medida de 14*10 cm. He hecho las marcas de los pliegues a 3 y a 9 cm. Una vez plegado he pegado el borde con cinta de doble cara fina, dejando la solapa sin adhesivo ya que será la propia banda de papel vegetal que nos hará el cierre.


Con unas lentejuelas y pegatinas pequeñas he decorado algunos sobres. También les he añadido un falso cosido en los bordes para terminar de decorarlo.


La banda que nos servirá para cerrar el sobre la he hecho con papel vegetal que he recortado a una medida de 13*5 cm. Con los sellos propios del set, he decorado estas bandas combinando frases con dibujos de granos de café, para hacerlo he estampado los sellos con tinta Versamark y he hecho embossing en caliente con polvos blancos de Aladine.


Una vez la banda lista la he enrollado alrededor del sobre y he cerrado las dos puntas con cinta de doble cara. Encima de la estampación he pegado cada uno de los personajes, intentando que las dedicatorias estampadas se pudieran leer.


Y hasta aquí estos sobres para tarjetas regalo, que os pueden servir en cualquier ocasión para dar un toque original a vuestro regalo.


Espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada