dilluns, 19 de març del 2018

Targeta dia del pare / Tarjeta día del padre


**


Bona tarda a tots i a totes i moltes felicitats a tots els Pares i als Joseps, en especial al meu pare. Com es lògic avui la targeta que us porto es per felicitar el Dia del pare, i es per això que he preparat aquesta targeta amb temàtica de ciclisme.


 Per fer la targeta he començat amb una paper decorat (crec que era d'una col·lecció d'Artemio). Aquest full es de mides 10*15 cm hi he troquelat tres forats. Els dos de la part superior son de SSS "quadrangle frames" i el més gran es de Memory Box "Pinpoint single frame"


Paral·lelament també he troquelat aquests quadrats en un full de color daurat que venia en el paquet de les enganxines. El forats petits els cobert ficant la vora daurada i l'interior amb el paper decorat i seguidament els he entintat amb tinta Distress Peackock Feathers. 


 Amb la mateixa tinta distress també he entintat les vores i l'interior del marc gran. Seguidament he estampat la dedicatòria amb els segells de Paper Smoochers "Alphadot" i tinta de Hero Arts el color Deep Ocean.


 A continuació he preparat la base de la targeta amb cartolina blanca doblegada per la part superior, en la qual hi he fet el forat del marc gran, per tal que la figura que hi enganxem es vegi complerta quan obrim la targeta. Al interior de la targeta i coincidint amb el forat que he fet i he enganxat el paper daurat.


 Les enganxines són de la marca Artwork i he fet servir el bidó d'aigua i el casc per situar-los als quadrats petits i la bicicleta en el quadrat gran. Com us he comentat la bicicleta no es veu del tot complerta fins que obres la targeta. Per últim a l'interior també hi he estampat un "Gràcies per..." per acabar d'escriure la dedicatòria.


I fins aquí la targeta especial pel dia del pare, com sempre espero que us hagi agradat i que tots hageu felicitats als vostres pares.

Molts petons!!!

**

Buenas tardes a todos y a todas y muchas felicidades a todos los padres y a los Joses, en especial a mi padre. Como es lógico hoy la tarjeta que os traigo es para felicitar el Día del Padre y por eso os he preparado esta tarjeta con temática de ciclismo.



Para hacer la tarjeta he empezado con un papel decorado (creo que era de una colección d'Artemio). La hoja es de medidas 10*15 cm y he troquelado tres agujeros. Los dos de la parte superior son de SSS "quadrangle frames" y el más grande es de Memory Box "Pinpoint single frame"


Paralelamente también he troquelado estos cuadrados en una hoja de color dorado que venía en el paquete de pegatinas. Los huecos pequeños los he cubierto con el borde dorado y el interior con el papel decorado que seguidamente he entintado con tinta Distress Peackock Feathers. 


Con la misma tinta distress también he entintado los bordes y el interior del marco grande. Seguidamente he estampado la dedicatoria con los sellos de Paper Smoochers "Alphadot" y tinta de Hero Arts el color Deep Ocean.


 A continuación he preparado la base de la tarjeta con cartulina blanca doblada por la parte superior, en la cual también he troquelado el cuadrado grande, para que la figura que peguemos se vea completamente cuando abramos la tarjeta. En el interior de la tarjeta y coincidiendo con el agujero que he hecho, he pegado el papel dorado.


Las pegatinas son de la marca Artwork y he usado el bidón de agua y el casco para situarlos en los cuadrados pequeños y la bicicleta en cuadrado grande. Como os he comentado la bicicleta no se ve completamente hasta que abres la tarjeta. Por último en el interior también he estampado un "Gràcies per..." para terminar de escribir la dedicatoria. 


Y hasta aquí la tarjeta especial para el día del padre, como siempre espero que os haya gustado y que todos hayáis felicitado a vuestros padres.

Muchos besos!!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada