dimecres, 7 de maig del 2014

Layout Lluna

Bona tarda a tots i a totes,
Avui us vull ensenyar aquest Layout o LO per abreviar, sobre la gosseta de la meva parella que es diu Lluna.
Un LO ens serveix per "enmarcar" una foto de forma original. La foto serà la part central de la composició i anirà decorada amb tot el que la nostra imaginació hi vulgui ficar i amb un títol que ens indiqui el moment o el que representa.
Aquest LO l'he fet sobre la gosseta, té la mida perfecte perquè pugui cabre en els quadres aquells que són gruixuts (com els que tenen a la famosa tenda sueca) així hi podem ficar tot el volum que vulguem ja que hi ha espai de sobres.

Com veieu la foto és la part més important i queda emmarcada tant pel full de puntets com per les ziga-zaga verdes i taronges. A la capçalera hi ha el nom enganxat sobre la cinta ràfia groga i amb una mica de foam de relleu.


Del mateix paper del fondo he retallat altres peixets i els he enganxat amb foam. Amb un troquelador d'estrella en goma eva he fet la resta de decoracions, per tal de donar relleu a tot el perímetre.

Per últim amb Glossy Accents he fet el relleu dels puntets, per donar-li també volum.


Darrera la foto, que no esta enganxada per la part superior hi ha una etiqueta (o tag) on hi vaig escriure la dedicatòria.

Espero que us agradi. Petons !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada