dilluns, 14 de setembre del 2015

Globus de felicitats/ Globos de felicidades

Bon dia,

Avui una nova postal de felicitats, aquesta feta a mà sense plantilles i amb pinzell i paper d'aquarel·la.



Comencem amb un troç de full d'aquarel·la i 6 colors de tintes distress ( Mustard Seed, Spiced Marmalade, Picked Rasperry, Peacock Feathers, Crushed Olive i Dusty Concord). La base de metacrilat dels segells m'ha servit per ficar-hi la tinta i amb una mica d'aigua les he convertit en aquarel·les per anar pintant un per un tots els globus, amb una mica més d'aigua he fet la difuminació del interior.

Un cop he tingut tots els globus pintat, amb un retolador gris, els hi he fet el llacet i el cordill.

Per altre banda he preparat la dedicatòria. En un tros de paper vegetal hi he tamponat la paraula Felicitats, i li he fet embossing de color vermell. COm que volia que el vermelle prengués més protagonisme, he fet també embossing a les vores.


Comencem el muntatge, he enganxat la aquarel·la a una cartolina vermella, a sobre de les dues hi he enganxat la dedicatòria en paper vegetal. Aquest frontal l'he enganxat a la base de cartolina blanca de 10x15 cm.

Per últim un toc especial i personalitzat al interior. LES ABELLES.


Per una banda, dues abelles portant uns globus amb el número 30, els anys del homenatjat i per altre banda més abelles amb el joc de paraules "bee happy".



I fins aquí la nova postal d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem aviat.

Una abraçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada