dilluns, 21 de desembre del 2015

Jo tinc un pessebre bonic i lluent....

Molt bon dia a tots!!!

Desprès de molt dies treballar molt, planificar i organitzar ja hem acabat el pessebre!!!!!
Aquest any, com sempre hem fet, amb novetats. Aquesta vegada li ha tocat a la gran estructura de la muntanya, al senyor ferrer i alguns petits detalls més.




 I aquí teniu les fotos del pessebre, us vaig explicant poc a poc cadascuna de les parts.



Comencem per la zona de l'esquerra on tenim el desert amb les palmeres fetes a mà una mica de vegetació desèrtica i com a element principal els reis.


A la part posterior del desert tenim una petita haima amb un pastor i un ramat de camells.


Al costat del desert tenim l'anunciació dels pastor, limitada per la banda dreta pel riu que desemboca en un petit llac.


 Si us fixeu bé al costat del riu tenim la cova dels dimonis :)



A sobre de l'anunciació tenim aquesta caseta amb les figures de la fugida a Egipte.


I anem ja per la part central, que es la novetat d'aquest any, aquesta muntanya que hem fet amb caixes de cartró i paper d'embalar. Està dividida en dues parts, la superior on les figures "viuen" dins de la muntanya i la inferior amb les cases de forespan.



Envoltant el poble tenim un petit caminet que permet pujar a la part superior. I en la part inferior dreta, hi ha un petit abeurador.


 Aquí tenim el ferrer amb la seva forja


 I aquí la panadera.

 El fuster


 I el mercat ( amb les fruites i verdures fetes a mà amb plastilina)

 Els músics

I continuem per la última part, la del naixement. En aquesta hem ficat, a part del naixement diferents tipus de pastors que van a adorar, uns nens que juguem i el petit hortet.







Per últim hem decorat la part superior de la muntanya que hi ha sobre el naixement. Amb un petit poblat i un molt molt petits pastorets i molts ramats de bens.




  I fins aquí el pessebre d'aquest d'any. Espero que us hagi agradat, nosaltres l'hem fet amb tota la il·lusió d'aquestes festes ^_^

Fins aviattttt





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada