dilluns, 28 de desembre del 2015

Decoració taula nit de Nadal

Bona tarda a tots i a totes,

Un cop passades ja una part de les festes i havent paït tot el menjar d'aquests dies, us vull ensenyar la decoració que vaig preparar per la taula del sopar de Nadal.




Així es com va quedar decorada, realment no hi ha molts detalls ja que hi havien de cabre molts plats, però si que té dues coses importants: les targetes amb els noms d'on seu cadascú i els rens per guardar els coberts.


 I comencem per les targetes dels noms



 Com podeu veure en lloc de fer servir cartolina blanca, he fet servir plàstic d'aquest d'enquadernar i paper vegetal.

Per un banda en un tros de paper vegetal he segellat el dibuix del tió i li he fet embossing en calent. Posteriorment amb retoladors he pintant la manteta i la barretina.


A la part superior hi he enganxat un estrella vermella de purpurina que tenia d'un pack de nadal que vaig comprar i a la part inferior hi he ficat una tira de purpurina de color coure. Per enganxar la purpurina i que no quedes tot ple de purpurina durant dies, he agafat cinta de doble cara la he enganxant a la targeta i per la part superior hi he ficat la purpurina així s'enganxa molt millor i no es tan desastre.


 Per últim, amb un retolador permanent he escrit el nom de cada persona.


La segona manualitat que he fet, són aquests rens amb rotlles de paper de vàter, dins dels quals hi he ficat els cobert de cada comensal.
 
 

Per fer-los he folrat de paper de ceba marró cadascun dels rotlles, amb un neteja-pipes de color blanc partit per la meitat i doblegat he fet les banyes del ren.

Seguidament uns ulls i una boleta de feltre vermella li han donat vida al ren i per últim, i perquè no passi fred una petita bufanda amb un tros de cinta.

Un cop tot enllestit és hora de parar la taula, els plats, les copes, els rens amb els coberts a dins i els identificadors dels llocs.


També he afegit algun potet de vidre, d'aquests dels iogurts decorat amb stickers de copets de neu, per acabar de donar el toc nadalenc a la taula.


Espero que us hagi agradat i per la setmana que ve..... ja us ensenyaré les postal de Nadal d'aquest any, que encara no han arribat a tothom i no si val a fer spoilers jejejeje

Petons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada