dimarts, 5 de gener del 2016

Postal de nadal 2015/ Postal navidad 2015

Bon dia a tots i a totes,

Tal i com us vaig dir la setmana passada i abans que arribin aquesta nit els Reis, uns vull ensenyar la postal de Nadal que he fet aquest any.




Aquest any en lloc de copets de neu el protagonista és el grèvol. Per fer l'estampat, m'he fet la meva pròpia plantilla amb un dels talladors del pack de talladors "Holiday Greems" de Tim holtz per Sizzix (658759).


Un cop feta la plantilla i amb tres colors de tintes distress verdes he anat entintant les diferents fulles jugant amb el color més clar i més fosc per crear les ombres.

Seguidament i mentres s'assecava la tinta, he segellat el "Bon Nadal" amb tinta negre i en el lateral esquerra hi he situat un tros de cartolina vermella i una petita línia de cartolina daurada per contrastar amb el verd de les fulles.


Per rematar les fulles de grèvol li he fet les boles vermelles amb líquid pearls de color Garnet. I per donar el últim toc a la postal amb el Wink Stella Glitter transparent li he donat brillantor a totes les fulles.

En la foto de sota es pot veure una mica....

I fins aquí la postal de Nadal d'aquest any 2015, que tal i com podeu veure en la següent fotografia han esta un total de 18 postal.

 Espero que us hagi agradat i fins la setmana que bé.

Petons


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada