dilluns, 18 de gener del 2016

Bloc de notes (1 de 2)

Bona tarda a tots i a totes!!

Avui us vull ensenyar aquesta manualitat reciclada d'un kit de bombons que hem van donar per Nadal. Com veureu podem treure idees per a nous projectes de qualsevol lloc :) 





Tot va començar amb aquest eriçó de fusta que venia en el llaç d'uns bombons que em van regalar aquestes festes. La figura estava enganxada a un pal llarg i d'allí hi penjaven els bombons.
Un cop menjats els bombons (no es poden deixar perdre...) vaig tallar el pal del eriço per quedar-me tan sols amb la figura.

En aquesta ocasió per fer el bloc de notes, he partit folis per la meitat, però es podria haver agafat qualsevol bloc de notes que tingueu per casa, com veureu en la segona entrega. Un cop tots tallats els he agafat amb uns clips i he encolat la part superior perquè quedessin tots units.

Amb un cartró rígid he fet la base del bloc de notes que uneix tant el eriçó com les fulles, deixant espai a la banda dreta perquè hi pugues cabre el llapis.


Un cop tot apunt, enganxem la figureta de fusta al cartró i abans de enganxar el bloc de notes, fiquem una petita cinta per desprès poder passar el llapis per dins d'aquesta. Després d'enganxar la cinta, ja podem enganxar els fulls.

Sols ens falta afegir el llapis i ja tindríem aquest bloc de notes.

Com veieu amb una mica d'imaginació, podem reaprofitar qualsevol cosa. Espero que us hagi agradat i ens veiem d'aquí a poc amb la segona part del bloc de notes.

Petons !!!!

1 comentari: