dilluns, 9 de gener del 2017

Calendari 2017/ Calendario 2017


**

Bona tarda a tots i a totes,

Comencem l'any amb bon peu i fent un calendari, per tenir tot l'any ben controlat i decorat.



Per fer la base triangular on es recolza, he utilitzat un calendari antic i per fer els fulls de cada mes , paper d'aquarel·la que he pintat cadascun d'un color diferent.


La decoració de cada una de les pàgines està feta amb retalls del bloc de papers de Graphic 45 "TIME TO FLOURISH". Aquesta col·lecció de papers també la vaig fer servir pel calendari que vaig fer l'any passat i que podeu recordar aquí.


Amb retoladors de diferents colors combinant amb el fons i les lletres de les targetes decorades he anat escrivint els diferents nombre de cada mes, canviant al color vermell pels dies festius.


 A cada pàgina mensual, en petit i en forma de etiqueta, he afegit el mes següent per tenir una visió del que ens espera.... Per donar un toc diferent he fet un forat a la etiqueta i hi he passat un cordill.


 Per últim he afegit wink stella glitter a les lletres de cada mes.









I fins aquí el calendari d'aquest any, més senzill que el de l'any passat però igualment interessant.

Espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Empezamos el año con buen pie y haciendo un calendario, para tener todo el año bien controlado y decorado.


Para hacer la base triangular donde se apoya, he utilizado un calendario antiguo y para las hojas de cada mes, papel de acuarela que he pintado cada uno de un color diferente.


La decoración de cada una de las páginas está hecha con recortes del bloc de papeles de de Graphic 45 "TIME TO FLOURISH". Esta colección de papeles también la utilicé el año pasado para otro calendario que podéis recordar aquí.


Con rotuladores de diferentes colores combinados con el fondo y las letras de las tarjetas decoradas , he ido escribiendo los diferentes números de cada mes, cambiado a color rojo para los días festivos.


A cada páagina mensual, en pequeño y con forma de etiqueta, he añadido el mes siguiente para tener una visión de lo que nos espera.... Para dar un toque diferente he hecho un agujero a la etiqueta y le he pasado un cordel.


Por último he añadido wink stella glitter a las letras de cada mes.









Y hasta aquí el calendario de este año, mas sencillo que el del año pasado pero igualmente interesante.

Espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOS!!

**

2 comentaris:

  1. Ohhh!!! És molt xulu!!! Quant temps has trigat??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no et sabria dir exacte, vaig fer-ho durant tres tardes així que unes 10-15 hores. Calia tallar tots els fulls, tots els cartellets de papers decorats, escriure tots els nombres de cada més i després repassar-los amb retoladors i per últim enganxar-ho tot. Així que em va dur una mica de temps :)

      Elimina