dilluns, 10 de juliol de 2017

El joc dels gatets / El juego de los gatitos


**


Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto el joc del estiu!!! Amb els segells de MFT "I knead you" he preparat un triple panell amb tres jocs (tres en ratlla, escala i compta i pinta) i a més a més està imantat així que pot servir per jugar a qualsevol lloc.Per fer l'estructura, he agafat tres trossos de cartró tallats a 15*15 cm i els he folrat amb cartolina de color taronja, deixant 0,5 cm d'espai entre ells per tal de poder-los doblegar i que quedi l'estructura plegada correctament.


Un cop feta l'estructura, l'he cobert amb el Shimmer Spritz per donar-li el toc brillant a tota la cartolina.

Seguidament, he començat a fer cadascun dels jocs. Pel joc "Compta i pinta" he agafat una cartolina blanca retallada a 14*14 cm i repetidament he segellat els diferents gatets, ratolins, peixos i espines que té la col·lecció.


Per fer el joc de l'escala he agafat també una base blanca de 14*14 cm en la qual hi he pintat la quadrícula de 49 caselles. Hi he afegit els números, he repassat les vores amb retolador de color marró i hi he dibuixat els elements. Les escales que ens serviran per pujar i els cabdells de llana que ens faran retrocedir.Abans d'enganxar el panell a la base, li he afegit una vora de cartolina negre mig centímetre més gran que el taulell. En aquest panell, abans de folrar-lo amb la cartolina taronja hi he enganxat una lamina imantada, per tal que, aquesta part del joc fos imantada i així al jugar evitem que se'ns caiguin les peces.


Per fer l'últim joc, el tres en ratlla, he retallat quadrats de cartolina negra de 4*4 cm coberts per quadrats de cartolina blanca de 3.5*3.5 cm. Entre les dos cartolines hi he afegit una altre làmina imantada per aguantar els gatets mentre juguem.


Un cop els jocs apunt, és el torn de les fitxes per poder jugar. En aquest cas en tinc de dos tipus: els gats que em serviran pel tres en ratlla i els ratolins, peixos i espines que serviran pel joc de l'escala.

Tots els he estampat en una cartolina blanca amb tinta memento i els he acolorit amb retoladors d'alcohol de la Sra. Granger. Seguidament a la part posterior de cadascun hi he enganxat una altre trosset de lamina imantada i ho he cobert amb una cartolina blanca. Així cadascuna de les peces en el seu interior té un petit iman.


Per tenir-ho tot ben ordenat i evitar perdre les fitxes del nostre joc, he fet dos petits sobres, amb l'ajuda de la Envelope punch board. Un més gran, decorat amb gatets, per les fitxes del tres en ratlla i un altre més petit, decorat amb les imatges petites, per les peces de l'escala. 

Als dos sobres els hi he entintat les vores amb una mica de tinta distress. 


Un cop tot apunt, tan sols falta enganxar cada joc i sobre al seu lloc, per fer-ho he fet servir cinta de doble cara. 

Per la portada del joc, com heu vist al inici, també hi he estampat un parell de gatets, acolorits amb colors de fusta i hi he troquelat el títol amb una mica de goma eva marró.


I així es com ha quedat el meu joc de l'estiu, que com podeu veure, els imans funcionen a la perfecció i ens aguanten totes les peces.

Espero que us hagi agradat molt i ens veiem el pròxim dia.

Petons!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os traigo el juego del verano!!! Con los sellos de MFT " I knead you" he preparado un triple panel con tres juegos (tres en ralla, escalera y cuenta y pinta) y además esta imantado así que se puede hacer servir para jugar en cualquier sitio.


Para hacer la estructura, he cogido tres trozos de cartón cortados a 15*15 cm y los he forrado con cartulina naranja, dejando 0,5 cm de espacio entre ellos para poder doblar y que me quede la estructura plegada correctamente.


Una vez hecha la estructura, la he cubierto con el Shimmer Spritz para darle un toque brillante a toda la cartulina. 

Seguidamente, he empezado a hacer cada uno de los juegos. Para el juego de "Compta i pinta" (cuenta y pinta) he cogido una cartulina blanca recortada a 14*14 cm y repetidamente he estampado los diferentes gatitos, ratones, peces y espinas que tiene la colección.


Para hacer el juego de la escalera, he cogido también una base blanca de 14*14 cm en la cual he pintado la cuadrícula de 49 casillas. He añadido los números, he repasado los bordes con un rotulador marrón y he dibujado los distintos elementos. Las escaleras nos servirán para subir y los ovillos de lana nos harán retroceder.Antes de pegar el panel en la base, le he añadido un borde de cartulina negra medio centímetro más grande. En este panel, antes de forrarlo con la cartulina naranja he pegado una lámina imantada, para hacer esta parte del juego imantada y así, al jugar evitar que se nos caigan las piezas.


Por último, el tres en ralla, he recortado cuadrados de cartulina negra de 4*4 cm cubiertos por cuadrados de cartulina blanca de 3.5*3,5 cm. Entre las dos cartulinas he añadido otra lámina imantada per aguantar a los gatitos mientras jugamos.


Una vez los juegos listos, es el turno de las fichas para poder jugar. En este caso tengo dos tipos: los gatitos que me servirán para el tres en ralla y, los ratones, peces y espinas que me servirán para el juego de la escalera.

Todos los he estampado en una cartulina blanca con tinta memento y los he coloreado con los rotuladores de alcohol de la Sra. Granger. Seguidamente, en la parte posterior de cada uno de ellos he pegado un trocito de lamina imantada y lo he cubierto con una cartulina blanca. Así cada una de las piezas tiene en su interior un pequeño imán.


Para tenerlo todo bien ordenado y evitar perder las fichas de nuestro juego, he hecho dos pequeños sobres, con la ayuda de la Envelope punch board. Uno más grande, decorado con gatitos, para la fichas del tres en ralla y otro más pequeño, decorado con las imágenes pequeñas, para las piezas de la escalera.

A los dos sobre les he entintado los bordes con un poco de tinta distress. 


Una vez todo listo, tan solo hace falta pegar cada juego y los sobres sobre el panel correspondiente y para ello he hecho servir cinta de doble cara.

Para la portada del juego, como habéis visto en el inicio, también he estampado un par de gatitos, coloreados con colores de madera y he troquelado el título con un poco de goma eva marrón.


I así es como ha quedado mi juego del verano, que como podéis ver, los imanes funcionan a la perfección y nos aguantan todas las piezas.

Espero que o haya gustado mucho y nos vemos el póximo día.

BESOS!!


**

1 comentari: