dilluns, 31 de juliol del 2017

Stencil, distress i thanks


**

Bona tarda a tots i a totes,

Aquest dies he estat fent proves amb el stencil de Simon Says Stamps "Star Medallion" i aquí us porto una de les primeres targetes que he fet.



He situat el stencial sobre una cartolina blanca i amb tres colors de tinta distress els "carved pumpink", "lucky clover" i "wilted violet", he anat entintant tota la zona. Finalment i abans de treure el stencil, amb el Shimmer Spritz he polvoritzat la zona un parell vegades per donar-li el troc brillant.


Un cop apunt, he preparat la base, en aquest cas, es una cartolina de mida 10*15 cm sobre la qual hi he enganxat una cartolina de color gris.

Posteriorment he situat el medalló sobre la base i retallat les parts superior i inferiors, deixant una vora de casi 1 cm. Per les bandes dreta i esquerra he retallat fins que quedes a ras de la vora de la base.


Seguidament, he enganxat el medalló sobre la base de la cartolina amb una mica de goma eva per donar-li volum. I amb retolador negre he dibuixat i pintat dues línies de decoració a cada una de les vores. Aquestes les he cobert amb Wink Stella Glitter.

Per últim, he troquelat la dedicatòria amb el troquel de Lawn Fawn "Big Scripty words" un total de 4 vegades per tal que quedes en relleu. I he afegit petits cors, troquelats també en cartolina negra per acabar de decorar.


I fins aquí la targeta del dia d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia amb una nova entrada.

PETONSSS


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Estos días he estado haciendo pruebas con el stencil de Simon Says Stamps "Star Medallion" y aquí os traigo una de las primeras tarjetas que he hecho.


He situado el stencil sobre una cartulina blanca y con tres colores de tinta distress el "carved pumpink", "lucky clover" y "wilted violet", he ido entintando toda la zona. Finalmente y antes de quitar el stencil, con el Shimmer Spritz he pulverizado la zona un par de veces para darle el toque brillante. 


Una vez apunto, he preparado la base, en este caso, es una cartulina de medidas 10*15 cm sobre la cual he pegado una cartulina de color gris. 

Posteriormente he situado el medallón sobre la base y he recortado la parte superior e inferior, dejando un borde de 1 cm. Para los lados derecho e izquierdo he recortado hasta quedar en línea con el borde de la base.


Seguidamente, he pegado el medallón sobre la base de cartulina con un poco de goma eva para darle volumen. Y con un rotulador negro he dibujado y pintado dos líneas de decoración en cada uno de los bordes. Estas los he cubierto con Wink Stella Glitter.

Por último, he troquelado la dedicatoria con el troquel de Lawn Fawn "Big Scripty words" un total de 4 veces para que me quedase en relieve. Y he añadido pequeños corazones, troquelados también en cartulina negra para terminar de decorar. 


Y hasta aquí la tarjeta del día de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día con una nueva entrada.

BESOSS


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada