dimecres, 22 d’octubre del 2014

Mini àlbum de butxaques

Molt bon dia a tots i a totes,

Avui, com encara estem a la Tardor, tot i que no ho sembli... Us vull ensenyar aquest mini àlbum amb butxaques que he preparat seguint un tutorial de Pega, Papel o Tijeras.

Tan sols he utilitzat dos papers de 30x30 i una mica de washi tape. Per la tapa, vaig agafar dos cartrons de caixa de cereals i els vaig folrar amb cartolina de color beig, que vaig entintar i sobre la qual hi he enganxat la cartolina de la "tapa".




Cada pàgina del interior és butxaca, es per això que tenen el foradet per poder ficar i treure es targetes ( que com veieu encara no existeixen... això m'ha quedat pendent :P )

Surten unes 4 pàgines, dos de cada fulla i com veieu les tonalitats de àlbum són de tardor total, amb aquests marrons, taronges i grocs.


Per fer el tancament de la tapa he utilitzat un brad i una goma de cabell de color groc que tenia per casa. Per aprofitar la decoració no he ficat el brad centrat al mig del àlbum sinó que he simulat que és el centre d'una de les flors de la tapa.


Per últim a la contraportada he enganxat dos trossets de paper decorat, que sobra al retallar els fulls.


I així queda l'àlbum tot muntat. Es molt fàcil i ràpid de fer, pels que us animeu, us deixo el tutorial de Youtube aquí.



Espero que us hagi agradat.

Molts petonsss!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada