dimecres, 1 d’octubre del 2014

Shaked card "Hola tardor"

Bones de nou,

La setmana passada ja va arribar la tardor, us tenia semi preparada una targeta per em va ser impossible acabar-la. Així que avui, tot i el retard, us ensenyo aquesta postal per donar la benvinguda a la tardor i que de pas es la meva primera "shaked card".




L'estructura de la targeta es la següent, una cartolina blanca sobre la qual hi he pintat el cel, enganxat la gespa i l'arbre, al qual li he fet una petita trama. Sobre aquesta he fet el perímetre d'un rectangle amb goma eva per donar volum, sobre del qual hi he enganxat un tros de plàstic transparent (d'aquest d'enquadernar) i a sobre un altre rectangle amb cartolina taronja per tapar la goma eva.

Abans de ficar el que es la "tapa" de plàstic he enganxat unes quantes fulles i la resta les he deixat lliures, perquè al remenar la targeta es moguin lliurement fent l'efecte que estan caient de l'arbre.


A la base hi he ficat una petita tira de cartolina amb la paraula HOLA, per tal de donar la benvinguda a la tardor. Als extrems he fet dos foradets i hi he passat un cordill.


Per últim he enganxat l'estructura a una cartolina marró a la qual hi he estampat unes fulles i tot el conjunt sobre una targeta de cartolina blanca, per poder escriure al interior.



En aquestes dos fotos podeu veure les fulles que es mouen lliurement per dins de la targeta.

Espero que us hagi agradat. Ens veiem aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada