dimecres, 5 de novembre del 2014

Photo booth boda vintage

Hola a tots i a totes!

Dissabte vaig anar de boda UUEEE!!! Es van casar uns dels meus millors amics i em van demanar que els hi prepares el Photo Booth de la boda. I direu i que es això, doncs es com un photocall de tota la vida però amb disfresses, props i marcs de foto.... Tot el necessari per fer unes fotos xulíssimes.




Així va quedar muntat al restaurant, una cortina una guirlanda i uns medallons van ser suficient per muntar els fons de la fotografia.

 


Els medallons estan fets amb fulles reciclades d'un llibre vell, així el color groc de les pagines, ja contribuïa a donar el toc vintage que tenia tota la boda. Al centre de cada medalló hi vaig troquelar diferents formes (papallones, flors i cors). A la part del darrera hi vaig deixar un cordillet per posteriorment penjar-los davant de la cortina.



Posteriorment, també els hi vaig dissenyar una banderola, evidentment amb cartolina marró vintage jejeje. A cada triangle de la banderola una lletra,  per tal del construir la frase MR & MRS, amb uns cors i papallones al inici i al final.



Com que teníem diferents materials per disfressar (boas, barrets, mascares, orelles de conill....) vaig agafar aquesta caixa de fruita, la vaig pintar d'un color blanc i cru i hi vaig escriure els seus noms. Amb unes blondes en forma de cor i una mica de tinta Distress vaig fer els cors que decoren la caixa.



Evidentment, no podia faltar el cartellet que indicava el photo booth i el més important els props... com veieu hi havia de tot bigotis, llavis, barrets, ulleres, pipes..... Com que en tenia tants (aquests si que no els vaig fer jo jijijij, estan comprats) els vaig ficar sobre una "pastis" de forespan, que venen per pastissos. Així va ser més fàcil d'escollir.


I per últim, el bonus track, amb una mica de cartolina negra i uns palitos de pinxito, aquí tenim unes bafarades per escriure dedicatòries.

 La veritat es que va ser tot un èxit, els convidats a la boda ho van trobar molt divertit i sempre hi havia algú fent-se fotos.

 Espero que us hagi agradat i vull aprofitar el post per tornar a felicitar als nuvis pel gran dia que ens van fer passar.

FELICITATS PARELAA!!! Us estimo molt ^_^ 



1 comentari:

  1. Gracies!!! Va ser increible el photobooth! Una de les perles de boda sense cap dubte, la gent s'ho va passar genial fent-se-hi les fotos i disfressant-se!

    Tot estava amb el toc perfecte d'estil "vintage" i l'acabat finall 100% com si ho haguessin fet uns professionals. Increible!!!

    Gracies maca!!!!!!

    ResponElimina