diumenge, 17 de maig del 2015

Caseta de nines

Bon dia a tota i a totes,

Avui us vull ensenyar una cosa diferent. Ja fa unes setmanes vaig anar a fer una classe a la tenda de reus de Scrpahouse. Era un tutorial per fer una casa de nines, la veritat és que va ser molt divertit i entretingut i el que considero més interessant es que, et permet deixar volar la imaginació ja que has d'anar pensant que ficar a cada habitació.





Durant la classe, vam estar pintant la caseta i retallant els papers de la paret de les habitacions. Amb tot el material que ens van facilitar, jo a casa vaig anar fent la resta. Hi ha coses que si que he seguit la caseta de model que ens van ensenyar però en altres zones he canviat i he variat el tipus d'habitació.

Uns deixo el detall de cada habitació. Com veureu les tècniques utilitzades són moltes i molt variades.
La protagonista de la caseta

La seva mascota

El vestidor

Un moble, uns potets amb purpurina i lluentons, un rellotge i la finestra amb les rames i els moixonets.


El dormitori

El bany. I amb tovalloles de veritat!!

El cartell de la casa i uns botons

L'àtic amb les maletes i els mapes per anar d'excursió

I la llibreria


Espero que us hagi agradat, la veritat es que crec que he invertit al voltant d'unes 13-15 hores déu ni do.... però m'ho he passat genial fent-la. Ara tan sols falta trobar-li un lloc a casa.


Per últim vull agrair a la professora el que ens va explicar, ens ho vam passar molt bé.

Petonss!!!

1 comentari:

  1. Hola guapísima te ha quedado preciosa,una verdadera cucada. Me alegro que lo pasarais bien y disfrutarais de la tarde, verdaderamente fue genial.Si no te importa me gustaría compartir tu trabajo y tu blog en mi pagina de trabajo. Un besico y gracias por compartirlo conmigo

    ResponElimina