dilluns, 17 d’octubre del 2016

Tires de colors i gràcies/ Tiras de colores y gracias


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui us vull ensenyar aquesta sèrie de targetes que he fet per donar les gràcies.



Per fer-les, he utilitzat retalls de cartolina de colors sobrers que tenia d'altres dies i que he anat tallant amb amplades diferents. Un cop tots apunt ha estat qüestió d'anar enganxat sobre un full de paper adhesiu de doble cara les diferents tires de cartolina combinant els colors.


Seguidament he retallat el patró de la mida de la meva targeta i hi he troquelat les lletres de la dedicatòria. Amb cartolina blanca o negre he reomplert el espai troquelat per donar més cos a la targeta.


Un cop apunt les diferents tires es l'hora de muntar la targeta. Sobre una base de cartolina blanca he enganxat les diferents tires de colors amb foam 3D per donar volum.


I un últim detall a les lletres mitjançant el Wink Stella Glitter i Glossy Accents per tal que la targeta tingui un toc brillant.


 I fins aquí les targetes d'avui, com veieu són molt simples però molt fàcils i ràpides de fer per ocasions en les que hem de fer varies targetes.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os quiero enseñar esta serie de tarjetas que he hecho para dar las gracias.




Para hacer todas estas tarjetas, he utilizado recortes de cartulina de colores sobrantes de otros días y que he ido cortando con anchuras distintas. Una vez todo listo ha sido cuestión de ir enganchando sobre una hoja adhesiva de doble cara las diferentes tiritas de cartulina combinado los colores.


Seguidamente he recortado el patrón de la medida de mi tarjeta y he troquelado las letras de las dedicatorias. Con cartulina blanca y negra he rellenado el espacio troquelado para dar más cuerpo a la tarjeta.


Una vez listas las diferentes tiras, nos toca montar la tarjeta. Sobre una base de cartulina blanca he pegado las diferentes tiras de colores con foam 3D para dar volumen.


Un último detalla a las letras mediante el Wink Stella Glitter y Glossy Accents para que la tarjeta tenga el toque brillante.


Y hasta aquí las tarjetas de hoy, como veis son muy simples pero muy rápidas y  fáciles de hacer para ocasiones en las que tenemos que hacer varias tarjetas para una ocasión.

BESOSS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada