dimarts, 27 de desembre del 2016

Nadal 2016-Postals de nadal / Navidad 2016 - Postales de navidad


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Avui us vull ensenyar les postals de Nadal que he preparat per la família i els amics, un total de 22 postals fetes amb el kit "Ready, set, snow" de Lawn Fawn que Ses Majestats els Reis d'Orient em van portat l'any passat.


 He creat dos tipus de postals, la opció de bola de neu per penjar de l'arbre i la opció de targeta per tenir sobre la taula.

Els fons interiors i les diferents imatges les he pintat amb retoladors d'alcohol. I com podeu veure he combinat les imatges dels ninots de neu amb les de les casetes amb el pare Noel i els ren volant pel cel.


Per crear el fons de les targetes he segellat els dos tipus d'arbres amb dos tons de verd diferent i he fet la neu amb un tros de cartolina blanca.


Un cop tot apunt he reomplert les boles de neu amb lluentons, boletes i estrelles.


I fins aquí les postal de Nadal que he enviat aquest any, espero que us hagin agradat tant com els hi han agradat a les persones que l'han rebut.

Molts petons!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os quiero enseñar las postales de Navidad que he preparado para la familia y los amigos, un total de 22 postales hechas con el kit "Ready, set, snow" de Lawn Fawn que Sus Majestades los Reyes de Oriente me trajeron el año pasado.



He creado dos tipos de postales, la opción bola de nieve para colgar en el árbol y la opción de tarjeta para tener sobre la mesa.


Los fondos interiores y las diferentes imágenes las he pintado con los rotuladores de alcohol. Y como podéeis ver he combinado las imágenes de los muñecos de nieves con la de las de las casitas con el Papa Noel y los renos volando por el cielo.


Para crear el fondo de las tarjetas he estampado los dos tipos de arboles diferentes con distintos tonos de verde y he hecho la nieve con una cartulina blanca.


Una vez todo listo he rellenado las bolas de nieve con lentejuelas, perlitas y estrellas.


Y hasta aquí las postales de Navidad que he mandado este año, espero que os hayan gustado tanto con han gustado a las personas que la han recibido.

Muchos besos!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada