dilluns, 20 de febrer del 2017

Estrelles i aquarel·la d'aniversari/ Estrellas y acuarelas de aniversario


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui us torno a presentar un vídeo per il·lustrar la targeta d'aniversari d'aquesta setmana. Una base d'aquarel·la simple, uns detalls estrellats i la dedicatòria. Simple però "resultona"


 I us començo deixant el vídeo de la targeta.


Com heu vist començo amb un full d'aquarel·la de la marca Canson, tallat a 10*15 cm. Amb unes aquarel·les (ja veieu que són super senzilles) i molta aigua he anat pintant el fons, variant els colors, assecant i tornat a mullar fins que finalment he aconseguit un resultat que m'ha agradat.


Seguidament amb el re-ink de la tinta distress Black Shoot diluït amb una mica d'aigua he fet varis esquitxos sobre la base.

Es l'hora de les estrelles, en un tros de cartolina negra hi he enganxat un full de cinta de doble cara per tal que desprès em sigui més fàcil enganxar-ho a la cartolina i que em quedin també les estrelles ja amb adhesiu. Amb el troquel de Bo Bunny "Twinkle twinkle die", retallo les estrelles i amb el Wink Stella glitter pinto  les estelles senceres per tal de donar-li el toc brillant ("la marca de la casa").


Un cop troquelat, es el moment de la dedicatòria, en aquest cas  amb els segells de Lawn Fawn "Big Scripty words" estampats amb els colors de Hero Arts "soft purple" i "ultra pink". Com heu vist en el vídeo he fet servir la MISTI per tal que em quedés ben estampant, al ser una cartolina d'aquarel·la i tenir una mica de rugositat a vegades no queda ben estampat i es millor utilitzar la MISTI que ens permet repetir l'estampat fins que quedi bé.


Després de l'estampació enganxo la banda d'estrelles en la zona central entre les dues paraules i emplaço diferents estrelles en varies zones de la targeta. Per acabar amb els detalls utilitzo uns quants lluentons liles i roses.


Per últim, el sobre a conjunt, en aquest cas rosa i decorat amb els sobrants de la banda de les estrelles i amb les estrelles. Un petit detall que fa coordinar el sobre amb la targeta i ho fa més especial per la persona que ho rep.

Fins aquí la targeta i vídeo d'avui, espero que us hagi agradat que li doneu molts likes al vídeo i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os vuelvo a presentar un video para ilustrar la tarjeta de aniversario de esta semana. Una base de acuarela simple, unos detalles estrellados y la dedicatoria. Simple pero resultona.



 Y empiezo dejándoos el video de la tarjeta.



Como habéis visto empiezo con una hoja de acuarela de la marca Canson, cortada a 10*15 cm. Con una acuarelas (ya veis que super sencillas) y mucha agua he ido pintando el fondo, variando los colores, secando y volviendo a mojar hasta que finalmente he conseguido un resultado que me ha gustado.


Seguidamente con el re-ink de la tinta distress Black Shoot diluido con un poco de agua he salpicado varias gotas sobre el fondo.

Es el turno de la estrellas, en un trozo de cartulina negra he pegado una hoja de cinta de doble cara para que después sea mas fácil pegarlo en la cartulina y que las estrellas me queden también con su propio adhesivo. Con el troquel de Bo Bunny " Twinkle twinkle die", recorto las estrellas y con el Wink Stella glitter pinto las estrellas enteras dándole el toque brillante ("la marca de la casa")


Una vez troquelado, es el momento de la dedicatoria, en este caso con los sellos de Lawn Fawn "Big Scripty words" estampados con los colores de Hero Arts "soft purple" y "ultra pink". Como habéis visto en el video, he hecho servir la MISTI para que la estampación quedase bien, al ser cartulina de acuarela y tener rugosidad a veces no queda bien estampado y es mejor utilizar la MISTI que nos facilita poder repetir el estampado hasta que nos quede bien.


Después de la estampación pego la banda de estrellas en la parte central, entre las dos palabras y emplazo las diferentes estrellas en varias zonas de la tarjeta. Para terminar con los detalles utilizo unas cuantas lentejuelas lilas y rosas.


Por último el sobre a conjunto, en este caso rosa y decorado con los sobrantes de la banda de estrellas y las estrellas. Un pequeño detalle que hace coordinar el sobre con la tarjeta y lo hace más especial para la persona que lo recibe.

Y hasta aquí la tarjeta y el video de hoy, espero que os haya gustado, que le deis muchos likes al video y nos vemos el próximo día.

BESOS!!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada