dilluns, 27 de febrer del 2017

Targeta flors realistes per una companya/ Tarjeta flores realistas para una compañera


**

Bona tarda,

Avui us presento una nova targeta molt especial per una companya de la feina que canvia de departament i li volíem fer una targeta pel dia del comiat.

I comencem amb les flors, per les quals he fet servir els segells de Hero Arts "For you flowers" que permeten estampar la imatge dos o tres vegades amb diferents tons del mateix color per tal de crear les ombres i donar un toc més realista.


Les flors dels colors roses i liles tenen tres tons cada una i per les fulles dos tons de verd que ara us llisto.

ROSA: Versacolor-33 pink, Hero Arts-Raspery Jam i Hero Arts-Ultra Pink
LILA: Versacolor-36 heliotrope i dos colors liles que no se la marca que són :(
VERD: Hero Arts-Emerald green i  Hero Arts-Tide pool

Sobre la capa més fosca he ficat una mica de wink Stella Glitter per accentuar el to de l'ombra i donar-li el toc brillant.

Un cop les flors i les fulles ja estampades, les he troquelat i he procedit a fer el fons on aniran enganxades. 


En aquest cas, com que volia que la targeta tingues una mida més gran del normal per tal que poguéssim signar tots, he començat pel sobre, fent el màxim que em donar pel paper i com ha resultat tinc un sobre de 14*15,2 cm i una targeta de 13,5*14 cm.


Un cop he tingut la base de 13,5*14 cm, he retallar un quadrat un centímetre més petit en el qual li he fet embosing en fred amb les carpetes de We R Memory Keeper "Geometric".

Per últim, he escrit la dedicatòria a mà en un tros de paper vegetal  i amb un rottring negre, intentant fer una falsa cal·ligrafia.



I finalment he muntat la targeta fent la composició de les flors (alternat parts enganxades amb cinta adhesiva i parts amb quadradets de foam per donar volum), ficat la banda de paper vegetal a la part inferior i enganxat la zona amb relleu a la base de la targeta amb una mica de goma eva per donar-li volum.


Com us he comentat abans, he fet un sobre per ficar la targeta que, com no, he decorat amb les mateixes flors i amb el nom de la protagonista.

I fins aquí la targeta d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia amb un nou projecte.

PETONS!!


**

Buenas tardes,

Hoy os presento una nueva tarjeta muy especial para una compañera de trabajo que cambia de departamento y le queríamos hacer una tarjeta para el día de la despedida.


Y empezamos con las flores, para ello he hecho servir los sellos de Hero Arts "For you flowers" que permite estampar las imágenes dos o tres veces con diferentes tonos del mismo color para crear las distintas sombras y darle un toque más realista.


Las flores de los colores rosas y lilas tienen tres tonos cada una y para las hojas dos tonos de verde que ahora os listo.


ROSA: Versacolor-33 pink, Hero Arts-Raspery Jam y Hero Arts-Ultra Pink
LILA: Versacolor-36 heliotrope y dos colors liles que no se la marca que són :(
VERDE: Hero Arts-Emerald green y  Hero Arts-Tide pool

Sobre la capa más oscura he puesto un poco de wink Stella Glitter para acentuar el tono de la sombra y darle el toque brillante. 

Una vez las flores y las hojas ya estampada, las he troquelado y he procedido a hacer el fondo dónde irán pegadas.



En este caso, como quería que la tarjeta tuviese una medida más grande de lo normal para que así pudiéramos firmar todos, he empezado por el sobre, haciendo el máximo que me da el papel y como resultado tengo sobre de 14*15,2 cm y una tarjeta de 13,5*14 cm.



Una vez he tenido la base de 13,5*14 cm, he recortado un cuadrado un centímetro más pequeño en el cual he hecho embosing en frio con las carpetas de We R Memory Keeper "Geometric".

Por último, he escrito la dedicatoria a mano en un trozo de papel vegetal y con un rotting negro, intentando hacer una falsa caligrafía.


Y finalmente he montado la tarjeta haciendo la composición (alternando partes pegadas con cinta adhesiva y partes con cuadraditos de foam para dar volumen), poniendo la banda de papel vegetal en la parte inferior y pegando la zona con relieve en la base de la tarjeta con un poco de goma eva para darle volumen.


Como os he comentado antes, he hecho un sobre para poner la tarjeta que, como no, he decorado con las mismas flores y el nombre de la protagonista.

Y hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día con un nuevo proyecto.

BESOSS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada