dilluns, 29 de maig de 2017

Cactus motivats / Cactus motivados


**

Bona tarda a tots i a totes,

Tal com us vaig comentar la setmana passada avui toca VÍDEO! Així que us he preparat aquesta targeta amb un paisatge molt desèrtic però molt habitat per cactus.


 Comencem amb el vídeo del procés....


Com heu pogut veure he començat troquelant totes les peces, les figures del cactus són de la marca Spellbinders el kit "Succulent garden". Seguidament he pintat cadascuna de les figures amb combinacions de 2 tonalitats de tintes distress i molta paciència.

Cada un dels conjunts de colors utilitzats, us els he apuntat al vídeo, però us resumeixo els colors aquí:
* Tons verds: crushed olive, mowed lawn, lucky clover i pine needles
* Tons marrons: vintage photo, brushed corduroy i old paper
* Tons vermells i roses: candied apple, barn door, picked raspberry i seedless preserves


Per la base de la targeta he fet servir una cartolina blanca de mides 10*14 cm doblegada per la part superior, on de nou, amb tintes distress, hi he pintat el fons que simularà el cel al capvespre. Per fer aquesta part he utilitat la següent combinació de colors: Mustard seed, Spiced marmalade i Carved pumkin.

Un cop pintat, he segellat a la part superior esquerra la dedicatòria, en aquest cas, motivadora, amb tinta Versafine negra.


I amb tot apunt, toca muntar la targeta, la primera capa de terreny l'he enganxat amb una mica de foamy per donar-li volum, la resta amb cinta de doble cara. Per enganxar els cactus, he combinat adhesiu líquid i quadradetes de foamy per jugar amb els diferents nivells.


Amb tot enganxat, sols queda donar els últims detalls amb un boli blanc, pintant les punxes dels cactus i algunes marques més per donar la sensació de volum.


I fins aquí la targeta d'avui que espero que us hagi agradat. No oblideu buscar sempre un motiu per somriure i ens veiem el pròxim dia,


PETONS!!!

**


Buenas tardes a todos y a todas,

Tal y como os comenté la semana pasada hoy toca VIDEO! Así que os he preparado esta tarjeta con un paisaje muy desértico pero con muchos habitantes. Empezamos con el video del proceso...


Como habéis visto he empezado troquelando todas la piezas, las figuras de los cactus son de la marca Spellbinders el kit "Succulent garden". Seguidamente he pintado cada figura con una combinación de 2 tonalidades de tinta distress y mucha paciencia.

Cada uno de los conjuntos de colores utilizados, os los he ido apuntando en el video, pero os resumo aquí los colores:
* Tonos verdes: crushed olive, mowed lawn, lucky clover y pine needles
* Tonos marrones: vintage photo, brushed corduroy y old paper
* Tonos rojos y rosas: candied apple, barn door, picked raspberry y seedless preserves


Para la base de la tarjeta he hecho servir una cartulina blanca de medidas 10*14 cm doblada por la parte superior donde, de nuevo, con tintas distress he ido pintando el fondo simulando el atardecer. Para hacer esta parte he utilizado la siguiente combinación de colores: Mustard seed, Spiced marmalade y Carved pumkin.

Una vez pintado, he estampado en la parte superior izquierda, la dedicatoria, en este caso motivadora, con un poco de tinta Versafine negra.


Y con todo listo, toca montar la tarjeta, la primera capa del terreno la he pegado con un poco de goma eva para darle volumen, el resto con cinta de doble cara. Para pegar los cactus, he combinado adhesivo líquido y cuadraditos de foam para jugar con los diferentes niveles.


Con todo pegado, solo queda dar los últimos detalles con un boli blanco, pintando las púas de los cactus y algunas marcas para dar más sensación de volumen.


Y hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado. No os olvidéis de buscar siempre un motivo para sonreír y nos vemos el próximo día.

BESOS!!!

**

1 comentari: