dilluns, 5 de juny del 2017

Targeta benvingut nadó / Tarjeta bienvenido bebé


**


Bona nit a tots i a totes,

Per avui us he preparat una targeta molt simple, feta amb pocs materials i que ens servirà per donar la benvinguda a un nadó.


Com sempre, he començat per la base, amb la tinta distress Peacock feathers i tumbled glass he acolorit  tota la base de cartolina blanca que té unes mesures de 9*14 cm. Un cop tot pintada, ja veieu que no he fet molt acurat o precís i he intentat que quedessin variacions en les tonalitats, he tirat unes gotetes d'aigua a sobre per fer reaccionar la tinta.


Quan he tingut la base llesta, amb la carpeta de embossing de We R Memory Keepers "Geometric" li he donat el relleu en forma de coixí.


Amb el troquel "Bailene" de la casa Kesi Art i sobre cartolina blava fosca, he retallat tres figures a les quals els hi he entintat les vores amb tinta distress chipped sapphire.

En un tros de paper vegetal i amb els segells de Artemio, he segellat la dedicatòria i li he fet embossing de color blanc.


I ja sols ens queda muntar la targeta, sobre una base de cartolina blanca de 10*15 cm hi he enganxat la cartolina blava decorada i sobre aquesta hi he distribuït les diferents balenes i la dedicatòria. Per acabar de donar l'últim toc, he enganxat uns quants lluentons distribuïts per tota la base.


I fins aquí, la targeta que us he preparat per avui, espero que us hagi agradat i ens veien el pròxim dilluns.

PETONS!!
**

Buenas tardes a todos y a todas,

Para hoy os he preparado una tarjeta muy simple, hecha con pocos materiales y que nos servirá para dar la bienvenida a un recién nacido.


Como siempre, he empezado por la base, con la tinta distress Peacock feathers y tumbled glass he coloreado toda la base de cartulina blanca que tiene unas medidas de 9*14 cm. Una vez pintada, ya veis que no he sido muy precisa y he intentado que quedasen variaciones en las tonalidades, he tirado unas gotas de agua encima para que reaccionase la tinta.


Cuando he tenido la base lista, con la carpeta de embossing de We R Memory Keepers "Geometric" le he dado el relieve acolchado.


Con el troquel "Bailene" de la marca Kesi Art y sobre una cartulina azul oscuro he recortado tres figuras a las cuales les he entintado los bordes con la tinta distress chipped sapphire.

En un trozo de papel vegetal y con los sellos de Artemio, he estampado la dedicatoria y le he hecho embossing en blanco.


Y ya solo nos queda montar la tarjeta, sobre una base de cartulina blanca de 10*15 cm he pegado la cartulina azul decorada y sobre esta he distribuido las distintas ballenas y la dedicatoria. Para terminar de dar el último toque, he pegado unas lentejuelas distrubuyéndolas por toda la base.


Y hasta aquí la tarjeta que os he preparado para hoy, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo lunes.

BESOSS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada