dilluns, 19 de juny de 2017

Invitacions aniversari amb washi tape/Invitaciones de aniversario con washi tape


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui toca Repte del més de juny de la botiga SCRAP COLLECTION Com veureu a la seva web el repte estava en realitzar un projecte utilitzant tot el washi tape possible, així que desprès de molt i molt pensar m'he decantat per unes invitacions d'aniversari.


La invitació està formada per dues part, la targeta superior on hi ha el paisatge amb els insectes i la targeta inferior que té pròpiament la invitació amb la data, hora i lloc. 

En varis trossos de cartolina blanca he enganxat diferents washi tape de colors i trames variades seguidament amb els troquels de Echo Park "love bug die" he anat retallant cada una de les figures en un color diferent.  


El mateix procés l'he seguit també amb la zona que em farà de gespa per la qual he preparat un washi tape de color verd i que he retallat amb el troquel de Lawn fawn "grassy border".
 I per últim amb uns washi tapes més lluents i metal·litzat he troquelat els globus amb el troquels de Paper Smoochers "ballons"


Seguidament he preparat les dues bases de cartolina, per la part superior una cartolina blava decorada amb efectes difuminats i per la part inferior una cartolina blava bàsica.


Amb tot apunt, he muntat les dos targetes, la part superior amb la base de gespa, els diferents animals i un petit segell de la marca Scrap collections amb la paraula aniversari.

Per la part de sota, la invitació en sí, he segellat un altre segell de la marca Scrap collection amb el calendari per marcar la data, l'hora i el lloc i sota d'aquest els diferents globus amb el seu corresponent cordill.


L'últim pas es unir les dues parts de la invitació amb la combinació de dos cintes de colors blaus i personalitzar les dades del aniversari per la ocasió especial.


I fins aquí la meva interpretació del repte de SCRAP COLLECTION que plantejava la utilització de molt washi tape.
Espero tenir molta sort per guanyar el repte i que us hagi agradat l'entrada d'avui.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy toca Reto del mes de junio de la tienda SCRAP COLLECTION Como podéis ver en su web, el reto consite en realizar un proyecto utilizando todo el washi tape posible, así que después de mucho pensar me he decantado por unas invitaciones de aniversario.


La invitación está formada por dos partes, la tarjeta superior donde hay el paisaje con los insectos y la tarjeta inferior que tiene propiamente la invitación con la fecha, hora y lugar.

En varios trozos de cartulina blanca he pegado diferentes washi tape de colores y tramas variadas, seguidamente con los troquels de Echo Park "love bug die" he ido recortando cada una de las figuras en un color diferente.  


El mismo proceso lo he seguido también en la zona que me hará de césped para la cual he preparado un washi tape de color verde y que he recortado con el troquel de Lawn fawn "grassy border".
Y por último con unos washi tapes má brillantes y metalizados he troquelado los globos con el troquel de Paper Smoochers "ballons"


Seguidamente he preparado las dos bases de cartulina, para la parte superior una cartulina azul decorada con efectos difuminados y para la parte inferior una cartulina azul básica.


Con todo listo, he montado las dos tarjetas, la parte superior con la base de césped, los diferentes animales y un pequeño sello de la marca Scrap collections con la palabra "aniversari".

Para la parte de debajo, la invitación en sí, he estampado otro sello de la marca Scrap collection con el calendario per marcar la fecha, la hora y el lugar y debajo de este los diferentes globos con su correspondiente cordel.


El último paso es unir las dos partes de la invitación con la combinación de dos cintas de colores azules y personalizar los datos del aniversario para la ocasión especial.


Y hasta aquí mi interpretación del reto de SCRAP COLLECTION que planteaba la utilitación de mucho washi tape.
Espero tener mucha suerte para ganar el reto y que os haya gustado la entrada de hoy.

BESOSS!!

**

1 comentari: