dilluns, 12 de juny del 2017

Targeta amb finestra i animalets / Tarjeta con ventana y animalitos


**


Bona tarda a tots i a totes,

Per avui que us sembla una targeta amb finestra i animalets divertits per felicitar l'aniversari? I si a més a més porta vídeo inclòs??


Doncs comencem pel vídeo del procés....


El protagonistes de la targeta, com heu pogut veure en el vídeo, són els segells de Lawn Fawn "Let's play" els quals he acolorit amb els retoladors d'alcohol de la Sra. Granger i posteriorment he tallat amb els troquels a joc. També he retallat figures en cartolina blanca que em serviran per tapar la part posterior de la finestra.


Seguidament, he preparat la base, una cartolina blanca de 10*15 cm i un full decorat de 9*14 cm en els quals hi he fet la finestra centrada a la part superior. Entre la cartolina i el full decorat hi he ficat una mica de plàstic d'enquadernar.


Un cop llesta la estructura de la finestra, he anat enganxat cadascun dels animalets amb cinta de doble cara, afegint a la part del darrera, les peces tallades en cartolina blanca per evitar que es vegin les marques de retolador que ha traspassat.



Es el moment ja de ficar els ulls en relleu als animalets, de cobrir amb Wink Stella Glitter la zona del tobogan i el gronxador i ficar la dedicatòria. En aquest cas amb el segells de Gigi et moi, repassant les lletres també amb el wink Stella Glitter i cobertes de Glossy Accents.


I fins aquí la targeta del dia d'avui, especial pels més petits de la casa. Com sempre espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Para hoy, que os parece una tarjeta con ventana y animalitos para felicitar el aniversario? Y si además lleva vídeo incluido??


Pues empecemos con el vídeo


Los protagonistas de la tarjeta, como habéis visto en el vídeo, son los sellos de Lawn Fawn "Let's Play" los cuales he coloreado con los rotuladores de alcohol de la Sra. Granger y posteriormente he recortado con los troqueles a juego. También he recortado las mismas figuras en cartulina blanca que me servirán para tapar la parte posterior de la ventana.


Seguidamente, he preparado la base, una cartulina blanca de 10*15 cm y unas hojas decoradas de 9*14 cm en las cuales he hecho la ventada centrada en la parte superior. Entre  la cartulina blanca y la hoja decorada he puesto un poco de acetato.


Una vez lista la estructura de la ventana, he pegado cada uno de los animalitos con cinta de doble cara, añadiendo en la parte posterior, las piezas cortadas en cartulina blanca para así evitar que se vean las marcas del rotulador que han traspasado. 


Es el momento ya de poner los ojos saltones a los animalitos, de cubrir con Wink Stella Glitter la zona del tobogán y del columpio y poner la dedicatoria. En este caso con los sellos de Gigi et moi, repasando las letras también con el Wink Stella Glitter y cubiertas de Glossy Accents.


Y hasta aquí la tarjeta del día de hoy, especial para los más pequeños de la casa. Como siempre espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOSS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada