dilluns, 22 de maig del 2017

Flors i aquarel·les Finetec/ Flores y acuarelas Finetec


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Primer us volia demanar perdó per aquestes setmanes que us he tingut abandonats i es que he estat de vacances i la tornada ha estat més complicada del que esperava i m'ha costat tornar a agafar la rutina.

Però bé avui ja estic aquí i us porto una targeta amb la qual he tingut l'excusa perfecte per estrenar les meves aquarel·les FineTec que em vaig comprar a la Fira de Sitges.



Així que, com aquestes aquarel·les donen un resultat impressionat sobre negre, he començat estampant aquests segells de flors sobre una cartolina negra. El segells formen part d’una col·lecció de Scrap collection que vaig comprar en un basar.


Els he estampat amb tinta Versamark i posteriorment he fet embossing transparent de la marca WOW "clear gloss". Un cop ja he tingut el contorn apunt, he començat a pintar amb les aquarel·les.



Com veieu l'acabat metal·litzat de les pintures sobre cartolina negra ressalta moltíssim i dona un toc molt elegant. He acolorit cada una de les flors iguals amb el mateix color.

Un cop tot pintat, he muntat la targeta sobre una base de cartolina blanca, en el marge dret de la targeta he segellat amb tinta negra Versafine la dedicatòria amb els segells de Paper Smoochers "Alphadot" i en el centre de les dues paraules i he tornat a estampar una de les flors petites.

Per últim he enganxat la cartolina negra decorada amb foamy per donar-li volum.


És una targeta molt simple, del estil típic meu, però que gràcies a les aquarel·les amb aquest efecte metal·litzat queda un resultat molt elegant.


Fins aquí la targeta del dia d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia amb una manualitat i vídeo. 

PETONS!!!

**

Buenas tardes a todos y a todas, 

Primer os quería pedir disculpas por estas semanas que os he tenido abandonados y es que he estado de vacaciones y la vuelta a la rutina ha sido más complicada de lo que esperaba.

Pero bueno, ya estoy aquí y hoy os traigo una tarjeta con la cual he tenido la escusa perfecta para estrenar mis acuarelas FineTech que compré en la Feria de Sitges.




Así que, como que estas acuarelas dan un resultado impresionante sobre negro, he empezado estampando estos sellos de flores sobre una cartulina negra. Los sellos forman parte de una colección de sellos de Scrap Collection que compré en un bazar.




Lo he estampado con tinta Versamark y posteriormente he hecho embossing transparente de la marca WOW "clear gloss". Una vez ya he tenido el contorno listo, he empezado a pintar con las acuarelas.




Como veis el metalizado de las pintuas sobre la cartulina negra resalta muchísimo y da un toque muy elegante. He coloreado cada una de las flores iguales con el mismo color.

Una vez todo pintado he montado la tarjeta sobre una base de cartulina blanca. En el lateral derecho de la cartulina he estampado la dedicatoria con tinta negra Versafine y los sellos de Paper Smoochers "Alphadot" y en el centro de las dos palabreas he vuelto a estampar una de las flores pequeñas.

Por último he pegado la cartulina negra decorada con foam para darle volumen.




Es una tarjeta muy simple, del estilo típico mío, pero que gracias a las acuarelas con este efecto metalizado da un resultado muy elegante.



Y hasta aquí la tarjeta del día de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día con una nueva manualidad y vídeo.

BESOS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada