diumenge, 23 d’abril de 2017

Punts de llibre Shaked per Sant Jordi/ Puntos de libro shaked para Sant Jordi


**

Bon dia i FELIÇ SANT JORDI A TOTS!!!!!

Com es típic de cada any, per avui us he preparat uns punts de llibre, i aquest any són ben especials perquè són shaked card i porten lluentons al interior.


Per fer aquests punts de llibre tan originals, he començat amb els protagonistes, que en aquest cas formen part de dos col·leccions de segells, per una banda els segells de Dunaon anomenats "Sant Jordi" i per altre banda els de MFT anomenats "Our story". Algunes de les dedicatòries les he fet amb els segells de Estrelles de colors i de Tini Tan "Sant Jordi".


Un cop els he tingut segellat, els he pintat amb els retoladors d'alcohol de la Sra. Granger. Posteriorment els he retallat a ran de línia i he repassat les vores amb un retolador negre per definir bé el contorn.


Per fer la base, he retalla trossos de cartolines decorades de mida 6*15 cm que combinessin amb cadascun dels dibuixos. En les cartolines hi he estampat cada una de les dedicatòries. Seguidament he preparat trossos de plàstic (acetat) un centímetre més gran per cobrir la cartolina i crear l'espai pels lluentons.


Amb el pirogravador ( jo no tinc la "fuse tool" i he improvisat una mica) he anat passant per la vora, escalfant i fonent el plàstic per fer que es fusionés la part superior amb la inferior del plàstic. La veritat es que m'ha costat bastant i en algunes zones no ha quedat suficientment bé i he tingut que acabar de tancar la vora amb una mica de Glosssy Accents.


Un cop he tingut tres vores juntes, he introduït tots els lluentons combinant de nou els colors dels lluentons amb el colors dels dibuixos i de les cartolines. Per últim he tancat la última vora.


Un cop feta la base, he enganxat a la part superior els diferents dibuixos i he enllestit el punt de llibre fent un foradet a la part superior i ficant-li un cordill.

 

I fins aquí els punts de llibre d'aquest any. Us han agradat????
Espero que acabeu de passar una molt bona diada i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!

**

Buenos días y FELIZ SANT JORDI A TODOS!!!!!

Como es típico de cada año, para hoy os he preparado unos puntos de libro, y este año son bien especiales porque son shaked card y llevan lentejuelas en el interior.


Para hacer estos puntos de libro tan originales, he empezado con los protagonistas, que en este caso forman parte de dos colecciones de sellos, por un lado los sellos de Dunaon que se llaman "Sant Jordi" y por otro lado los de MFT llamados "Our story". Algunas de las dedicatorias las he hecho con los sellos de Estrelles de colors y de Tini Tan "Sant Jordi".


Una vez los he tenido estampados, los he pintado con los rotuladores de alcohol de la Sra. Granger. Posteriormente los he recortado a ras de línea y he repasado los bordes con un rotulador negro para definir bien el contorno.


Para hacer la base, he recortado trozos de cartulina decorada de 6*15 cm que combinasen con cada uno de los dibujos. En las cartulinas he estampado cada una de las dedicatorias. Seguidamente he preparado trozos de plástico (acetato) un centímetro más grandes para cubrir la cartulina y crear el espacio de las lentejuelas. 


Con el pirograbador (yo no tengo la "fuse tool" y he improvisado un poco) he ido pasando por el borde, calentando y derritiendo el plástico para hacer que se fusionada la parte superior con la inferior. La verdad es que me ha costado bastante y en algunas zonas no ha quedado suficientemente bien y he tenido que terminar de cerrar el borde con un poco de Glosssy Accents.


Una vez he tenido tres bordes juntos, he introducido todas las lentejuelas combinando de nuevo los colores de las lentejuelas con el de los dibujos y las cartulinas. Por último he cerrado el último borde.


Una vez hecha la base, he pegado en la parte superior los diferentes dibujos y he terminado el punto de libro haciéndole el agujero en la parte superior para pasar el cordel.

 

Y hasta aquí los puntos de libro de este año. Os han gustado???
Espero que terminéis de pasar una muy buena Diada y nos vemos el próximo día.

BESOSS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada