dilluns, 17 d’abril del 2017

Quadre de Sant Jordi/ Cuadro de Sant Jordi


**


Bona tarda a tots i a totes,

Es acostem ja a Sant Jordi, i per començar a escalfar motor que més simple que un mini quadre amb un dels protagonistes d'aquesta diada tan especial, les roses.


He començat amb un quadrat de 10*10 cm de cartró d'enquadernar en el qual hi he fet embossing daurat de la marca WOW. Per fer l'stencil he troquelat en tros de cartolina un dels troquels de Sizzix de la col·lecció Mim Media 2. Un cop he fet la plantilla amb la tinta Versamark he cobert tota la zona i finalment hi he tirat la pols daurada i l'he fos amb la pistola de calor.


Per fer la petita bora daurada, he anat donant tocs amb la tinta versamark creant així una línia continua on s'enganxarà la pols d'embossing generant-me la bora daurada.


Per fer les roses he agafat tres trossos de cartolina vermella i he retallat una espiral fent ziga-zaga mentre retallava així al caragolar l'espiral em queden els diferent pètals amb diferents mides i amplades.
Les fulles les he dibuixat i retallat en una cartolina verda.


Un cop les flors apunt les he enganxat a la base de cartó juntament amb les fulles. I en la part del cor de la flor hi he ficat unes quantes perles blanques i roses (algunes perles blanques també m'han servit per decorar la base). Per acabar amb les flors, he repassat alguns pètals, i algunes fulles, amb el Wink Stella Glitter per donar un toc brillant als pètals.

Per últim amb el segell de "Estrelles de colors", he estampat la paraula Sant Jordi.


I fins aquí aquesta mini decoració per la casa especial per la diada de Sant Jordi. I la setmana que ve els ja típic punts de llibre, no us ho perdeu que aquest any seran GENIALS!!

PETONS!!
**

Buenas tardes a todos y a todas,

Ya nos acercamos a Sant Jordi, y para empezar a calentar motores que más simple que un mini cuadro con uno de los protagonistas de esta diada tan especial, las rosas.


He empezado con un cuadrado de 10*10 cm de cartón de encuadernar en el cual he hecho embossing en dorado de la marca WOW. Para hacer el stencil he troquelado en un trozo de cartulina uno de los troqueles de Sizzix de la colección Mix Media 2. Una vez he hecho la plantilla con la tinta Versamark he cubierto toda la zona y finalmente he tirado los polvos de embosssing y lo he fundido con la pistola de calor.


Para hacer el borde dorado, he ido dando toques con la tinta versamark creando así una línea continua donde se pegará el embossing generándome el borde dorado.


Para hacer las rosas he cogido tres trozos de cartulina roja y he recortado una espiral haciendo zig-zag mientras recortaba, así al enroscar el espiral me quedan los distintos pétalos con distintas medidas y anchuras.
Las hojas las he dibujado y recortado en una cartulina verde.


Una vez las flores listas las he pegado a la base de cartón juntamente con las hojas. En la parte central de la flor he puesto unas cuantas perlas blancas y rojas (también he añadido perlitas blancas en la base). Para terminar con las flores, he repasado algunos pétalos, y algunas hojas, con el Wink Stella Glitter para dar un toque brillante a los pétalos.

Por último con el sello de Estrelles de colors, he estampado la palabra Sant Jordi.


Y hasta aquí esta mini decoración para la casa especial para la Diada de Sant Jordi. Y no os perdáis el post de la semana que viene con unos puntos de libro que este año serán GENIALES.!!

BESOSS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada