dilluns, 27 de novembre del 2017

Nadal 2017- Targeta poble nevat / Tarjeta pueblo nevado


**


Bona tarda a tots i a totes,

Avui comencem la sèrie de targetes que he preparat per aquest Nadal, la primera que us presento és aquest poble nevat amb un fons fet amb retoladors d'alcohol.



Per fer el fons he utilitzat un tros de plàstic d'enquadernar i amb els retoladors d'alcohol he anat fent línies, combinant diferents tons per fer decoloracions en el cel. Al tenir base alcohol i al ser una superfície no porosa, la tinta es va escampant lleugerament i barrejant amb els altres colors. També m'he ajudat amb una mica d'alcohol per fer la tinta es "mogués" pel plàstic per acabar de crear el fons.


En el cas que tinguéssiu tintes d'alcohol (alcohol inks) també podríeu fer aquest fons i la tinta us donaria més joc que amb els retoladors.

Un cop el fons fet, amb un retolador permanent hi he escrit la dedicatòria Bon Nadal.


Per fer les cases i els floquets de neu, he utilitzat els troquels de Penny Black "Arround Town". Un cop retallades les cases en cartolina blanca, amb els retoladors d'alcohol les he acolorit. He pintat també una cartolina de color groc per enganxar a la part posterior de les cases i simular així les llums de les finestres.


Per últim he tallat un marc i dos perfils de terreny nevat en cartolina blanca per poder fer la composició. He enganxat el fons del plàstic sobre una cartolina blanca i sobre aquest els dos perfils del terreny juntament amb les diferents cases i arbres. A sobre de tot, hi he enganxat el marc i he acabat de decorat afegint diferents flocs de neu.


I fins aquí la primera targeta d'aquesta temporada, espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy empezamos la serie de tarjetas que he preparado para esta Navidad, la primera que os presento es este pueblo nevado con un fondo hecho con rotuladores de alcohol.


Para realizar el fondo he usado un trozo de acetato (plástico de encuadernar) y con los rotuladores de alcohol he hecho varias líneas, combinado diferentes tonos para hacer las decoloraciones del cielo. Al tener base alcohol y pintar sobre una superficie no porosa, la tinta se esparce ligeramente y se mezclan los colores entre sí. También me he ayudado de un poco de alcohol para facilitar el "movimiento" de la tinta y terminar de dar forma al fondo.


En el caso que tengáis tintas de alcohol (alcohol inks) también podríais hacer este fondo y la tinta os daría más juego que con los rotuladores.

Una vez hecho el fondo, con un rotulador permanente negro he escrito la dedicatoria de Bon Nadal.


Para las casas y los copos de nieve, he usado los troqueles de Penny Black "Arround Town". Una vez recortadas las casas en cartulina blanca, las he pintado con los rotuladores de alcohol. He pintado también una cartulina de color amarillo para pegarla por la parte posterior de las casa y simular así las luces de las ventanas.


Por ultimo he recortado un marco y dos perfiles de terreno nevado en cartulina blanca para poder hacer la composición. He pegado el fondo de acetato sobre una cartulina blanca y sobe este los dos perfiles del terreno juntamente con las diferentes casas y árboles. Sobre la composición he pegado el marco y he terminado de decorar con copitos de nieve.


Y hasta aquí la primera tarjeta de esta temporada, espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada