dilluns, 6 de novembre del 2017

Taller Castanyada - Halloween


**

Hola a tots i a totes,

De nou he tingut uns dies bastant liats i no us he pogut escriure, però aquesta vegada el motiu el veureu aquí ben explicat. I es que he estat preparant i fent tres tallers de decoració de targetes especials per Halloween i la Castanyada.

L'escola Joan Rebull de Reus, m'ha donat la possibilitat de, durant tres tardes diferents, poder ensenyar als seus alumnes a decorar una bosseta per les llaminadures de Halloween i una targeta per felicitar la Castanyada.



Pels tallers els hi ha preparat un kit que incloïa, una targeta blanca doblegada en forma de escales i per altre banda, amb el troquel de la Goodie Bag de "Lawn Fawn" els hi he preparat una bosseta per les llaminadures de color taronja.


Dins la bosseta, i degut a que el temps del taller era d'una hora, els hi he inclòs ja segellats i retallats, tots els ninos per tal que els pintessin. Per fer els personatges de Halloween he fet servir els segells de Lawn Fawn "Costume party" i la castanyera i la xemeneia torradora de castanyes, les he carvat jo mateixa.

Per últim el kit també incloïa un tros de cartolina negra  retallat amb el troquel de Lawn Fawn "grassy border".

Per fer la decoració de la targeta, els hi vaig preparat uns quants segells en forma de castanya i varis segells de fulles, alguns carvats per mi i altres de la Martha Stewart. Per cert les castanyes també les he fet jo :). Amb els segells i varies tintes de colors ja ho teníem tot apunt per començar el taller.


Un cop iniciat el taller, per grups han anat segellant la targeta blanca mentre els altre companys pintaven els diferents personatges. Un cop pintat toca enganxar, amb una mica de cola blanca, han muntant la bosseta enganxant la gespa i tots els personatges. Han acabat de decorar la bosseta amb unes estrelletes.


En la targeta, un cop segellada tota la zona, hi han escrit BONA CASTANYADA, hi han enganxat la castanyera i algunes decoracions més.
Ah i els més ràpids fins i tot han pogut dibuixar una tela d'aranya i aranya a la part superior de la bosseta taronja.


Estic molt contenta de com va anar el taller i de la creativitat de cada alumne (tenia alumnes des de P4 a 6è), que ha fet que sortissin moltes creacions diferents. Aquí en teniu alguns models.



I fins aquí la crònica d'aquests tres dies d'intensos tallers, que han estat una experiència genial i m'ha deixat amb ganes de repetir.

Fins el pròxim post.
PETONS!!!

**

Hola a todos y a todas,

De nuevo he tenido unos días bastante liados y no os he podido escribir, esta vez el motivo lo veréis aquí bien explicado. Y es que estos días he estado preparando y haciendo tres talleres de decoración de tarjetas especiales para Halloween y la Castañada.

La escola Joan Rebull de Reus, me ha dado la posibilidad de, durante tres tardes diferentes, poder enseñar a sus alumnos a decorar una bolsita para las chucherías de Halloween y una tarjeta para felicitar la Castañada.



Les he preparado un kit que incluía, una tarjeta blanca doblada en forma de escaleras y por otro lado, con el troquel de la Goodie Bag de "Lawn Fawn" les he preparado una bolsita de color naranja.


Dentro de la bolsita, y debido al tiempo del taller que era de una hora, les he incluido ya estampados y recortados todos los muñecos para que los pintasen. Para hacer los personajes de Halloween he usado los sellos de Lawn Fawn "Costume party" y la castañera y la chimenea tostadora de castañas, que he carvado yo misma.

Por último el kit también incluía un trozo de cartulina negra recortada con el troquel de Lawn Fawn "grassy border".


Para hacer la decoración de la tarjeta, les he preparado unos cuantos sellos en forma de castaña y varios sellos de hojas, algunos carvados por mí y otros de la Martha Stewart. Por cierto las castañas también las he hecho yo :). Con los sellos y varias tintas de colores ya lo teníamos todo a punto para empezar el taller.


Una vez iniciado el taller, por grupos han ido estampado la tarjeta blanca mientras los otros compañeros pintaban los diferentes personajes. Una vez pintado toca pegar,  con un poco de cola blanca, han montado la bolsita pegando el césped y todos los personajes. Han terminado de decorar la bolsita con unas estrellitas.


En la tarjeta, una vez estampada toda la zona, han escrito BONA CASTANYADA, hi han pegado la castañera y algunas decoraciones más.
Ah y los más rápidos incluso han podido dibujar una tela de araña con araña incluida en la parte superior de la bolsita naranja.


Estoy muy contenta de cómo fueron los talleres y de la creatividad de cada alumno (tenia alumnos des de P4 a 6º), que ha hecho muchas creaciones diferentes. Aquí tenéis algunos modelos.



Y hasta aquí la crónica de estos tres días de intensos talleres, que han sido una experiencia genial y me han dejado con ganas de repetir.

Hasta el próximo post.
BESOS!!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada