dilluns, 14 de maig del 2018

Tigres i aniversaris / Tigres y aniversarios


**


Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto una targeta molt simple i divertida amb uns petits tigres que ens felicitaran l'aniversari.


Comencem la targeta segellant en tinta negra Memento, els segells de My Favourite Things "Fierce Friends". Un cop estampats he acolorit les imatges amb retoladors d'alcohol i seguidament les he retallat i repassat la vora amb un retolador negre.


Per fer la banda lateral he utilitzat tres colors de tintes distress Mustard Seed, Carved Pumpkin i Spiced marmalade, que he anat combinat fins a obtenir el fons degradat. Un cop l'he tingut com a mi m'agradava he esquitxat varies gotes d'aigua per tal d'activar la tinta distress i que es difuminés el color.


La base de la targeta es una cartolina de color marró claret, color sorra, en la qual hi enganxo la banda acolorida i seguidament les diferents imatges que he retallat creant la composició. Per últim amb els segells de Lawn Fawn "Big scripty words" he escrit la dedicatòria, en aquesta ocasió l'he estampat amb tinta Versamark i li he fet embossing amb la pols de Zing "Black glitter finish".


I fins aquí aquesta nova targeta d'aniversari. Espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os traigo una tarjeta muy simple y divertida con unos pequeños tigres que nos felicitaran el aniversario.



Empezamos la tarjeta estampando en tinta negra Memento, los sellos de My Favourite Things "Fierce Friends". Una vez estampado he coloreado las imágenes con rotuladores de alcohol y seguidamente las he recortado y repasado los bordes con un rotulador negro.


Para hacer la banda lateral he usado tres colores de tintas distress Mustard Seed, Carved Pumpkin y Spiced marmalade, que he ido combinando hasta obtener un fondo degradado. Una vez lo he tenido como me gustaba, he salpicado varias gotas de agua para activar la tinta distress y que se difumase el color.


La base de la tarjeta es una cartulina de color marrón clarito, color arena, en la cual he pegado la banda coloreada y seguidamente las diferentes imágenes que he recortado creando la composición. Por último con los sellos de Lawn Fawn "Big scripty words" he escrito la dedicatoria, en esta ocasión la he estampado con tinta Versamark y le he hecho embossing con el polvo de Zing "Black glitter finish".


Y hasta aquí esta nueva tarjeta de aniversario. Espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.

BESOSSS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada