divendres, 14 d’agost del 2015

Targeta globus transparent/ Tarjeta globos transparentes

Bona tarda,

Com porteu l'estiu?? Jo bastant bé, amb molt de temps per fer manualitats, ja anireu veient que us ensenyaré més cosetes més sovint :)

Avui us ensenyo aquesta targeta de felicitació feta amb plàstic transparent d'aquest que s'utilitza per fer els enquadernats.



Primer comencem pels globus, he fet tres mesures diferents una per cada color, amb la cisalla que tinc per tallar les rodones, he fet els tres globus deixant sense retallar el tros on després lligarem el cordill.

Per tal de poder escriure en el interior de la targeta he triplicat els globus en cartolina blanca. La tapa tindrà els globus de colors, en el interior i en la part posterior he enganxat els altres globus.


En els globus de la tapa amb retolador negre i blanc he escrit la dedicatòria. Abans d'enganxar-ho amb una mica de tinta he entintat les vores.

Posteriorment, he lligat el cordill en cadascun dels respectius globus i he enganxat el conjunt.



Per últim uns detalls d'estrelletes brillants per acabar de decorar. Una mica de glossy accents en el globus vermell i una mica de "Stickels" de color Waterfall en el globus blau per donar-li brillo.


I fins aquí la targeta d'avui. Espero que us hagi agradat!
ENS VEIEM AVIAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada