dimecres, 19 d’agost del 2015

Targeta Millora't/ Tarjeta mejorate

Bon dia a tots i a totes,

Avui toca una targeta per dur un detall a aquelles persones que no estan en la millor forma i que desitgem que millorin aviat.

Basant-me en unes targetes fetes per la Kristina Wener (us deixo aquí el seu vídeo de youtube), he preparat aquestes dues targetes.

I comencem per la primera, amb una cartolina base de color blanc i amb tres colors de tintes distress (mustard seed, crushed olive i pine needles) he fet el degradat. Seguidament he troquelat les lletres de Millora't i posteriorment he fet el embossing tant, del "ben aviat" com de les estrelletes.





Abans d'enganxar aquesta part pintada a la base de targeta, en aquesta base, he dibuixat una sèrie de línies per donar més cos a la targeta. Per últim i amb foam he enganxat les dues parts. 


I ara toca la segona, comencem per la part superior troquelant la paraula Millora't i segellant amb tinta negre el "ben aviat" i la filigrana.



Posteriorment treballem en la base, en aquest cas el degradat es fa en la base de la targeta amb tintes distress ( mustard seed i spiced marmalade). També he resseguit la vora amb la tinta taronja. Per últim amb un segell i tinta marró he fet una petita sanefa en la part inferior de les lletres.


Per últim enganxem la base a la part superior troquelada amb foam per donar volum.

Com veieu són molt senzilles i fàcils de fer.
Espero que us hagin agradat i ens veiem aviat.

Petons!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada