dilluns, 29 d’agost de 2016

Targeta aquarel·la amb flors/ Tarjeta acuarela con flores


**

Bona tarda a tots i a totes, avui una nova targeta feta especialment per una persona que va patir un atac de cor i que avui encara segueix entre nosaltres.


En un full d'aquarel·la he calcat les flors i les fulles, seguidament he anat repassant les vores amb retoladors aquarel·lables i amb el pinzell d'aigua he difuminat el color pintant així les flors i donar-los-hi volum.


Un cop pintades les flors i les fulles, amb color gris he fet una mica de sobra darrera d'elles per donar més sensació de profunditat.


Per fer les lletres he fet servir una plantilla de lletres i una a una he anat repassant la forma. Posteriorment amb un retolador negre he repassat la vora. Per acabar de decorar la targeta, he afegit uns lluentons a les cantonades i he pintat amb Wink Stella Glitter les flors per donar un toc més lluent.


Per últim ja sols ens queda muntar la targeta, en una cartolina blanca he enganxat al costat dret i esquerra una tira de cartolina daurada i a sobre d'aquesta amb foam he enganxat la targeta decorada.


I fins aquí, la targeta d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem la setmana que ve.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas, hoy una nueva tarjeta hecha especialmente para una persona que sufrió un ataque de corazón pero a día de hoy aun sigue entre nosotros.


En una hoja de acuarela he calcado las flores y las hojas, seguidamente he ido repasando los bordes con rotuladores acuarelables y con un pincel de agua he difuminado el color pintando así las flores y dándoles volumen.


Una vez pintadas las flores, con color gris he hecho un poco de sombreado por detrás de las flores para dar una sensación de profundidad.


Para hacer las letras he hecho servir una plantilla de letras y una a una he ido repasando para crear la frase (Goza de la vida). Posteriormente con un rotulador negro he repasado el borde. Los últimos toques a la tarjeta han sido las lentejuelas que he pegado en las esquinas y el brillo en las flores hecho con el Wink Stella Glitter.


Por último ya solo queda montar la tarjeta, en una cartulina blanca he pegado en el lado derecho y izquierdo una tira de cartulina dorada y sobre esta con foam he pegado la tarjeta decorada.


Y hasta aquí, la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos la semana que viene.

BESOS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada