dilluns, 14 de novembre del 2016

Esquirol de tardor / Ardilla de otoño


**


Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto una targeta inspirada en la tardor i els colors de les fulles dels arbres.



Comencem fent la targeta per la base. A partir de les fulles dels segells "Pasan las hojas" de la Vida en scrap i amb tres colors diferents de tintes he anat segellant i cobrint tota la cartolina blanca. 


Un cop la base apunt es el torn de l'esquirol i la gla, els he segellat amb tinta memento i pintat amb retoladors d'alcohol. A les dues glans les he cobert de Wink Stella Glitter per donar el toc brillant.


Per enganxar l'esquirol a la targeta, he fet una rodona amb paper vegetal que he pintat de color groc també amb els retoladors d'alcohol. Sobre la base he enganxat la rodona de paper vegetal i sobre aquesta amb quadradets de foam l'esquirol.


Per últim la dedicatòria l'ha he estampat sobre un tros de cartolina marró i al costat d'aquesta hi he enganxat també amb quadradets de foam la segona gla.

Espero que us hagi agradat i ens veiem el pròxim dia.
PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os traigo una tarjeta inspirada en el otoño y en el color de las hojas de los arboles.


Empezamos haciendo la tarjeta por la base. Con las hojas del sello "Pasan las hojas" de la Vida en scrap y con tres colores diferentes de tintas he ido estampando y cubriendo toda la cartulina blanca.


Una vez la base apunto es el turno de la ardilla y de la bellota, los he estampado con tinta memento y pintado con rotuladores de alcohol. Las dos bellotas las he cubierto de Wink Stella Glitter para darles un toque más brillante.


Para pegar la ardilla a la base estampada, he hecho una redonda con papel vegetal que he pintado de color amarillo con los rotuladores de alcohol. Sobre la base he pegado la redonda de papel vegetal y sobre esta con cuadraditos de foam la ardilla.


Por último, la dedicatoria la he estampado sobre un trozo de cartulina marrón y al lado de esta he pegado la segunda bellota con más cuadraditos de foam.

Espero que os haya gustado y nos vemos el próximo día.
BESOSS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada