dimarts, 8 de novembre del 2016

Flors metal·litzades amb volum/ Flores metalizadas con volumen


**

Bona nit a tots i a totes,

Avui us porto aquesta targeta amb unes flors metal·litzades.


Comencem la targeta per les flors, amb el troquel "Dainty Flowers 2" de Paper Smooches he troquelat cada flor tres vegades i les he enganxat entre elles per tal de donar-li volum. Seguidament les he cobert de pols d'embossing en daurat i platejat.


Per altre banda en cartolina negre he troquelat, també tres vegades, la frase "big hugs", dels troquels de Lawn Fawn "Big scripty words". Un cop enganxades les he cobert de Wink Stella Glitter per donar-li el toc brillant.


Per fer la base he agafat una cartolina marró amb la part interior blanca. Un cop doblegada per la meitat, a la part frontal i amb pintura acrílica blanca he esquitxat tota la superfície per donar un toc diferent al fons.


Seguidament he enganxat les flors i la frase a la cartolina i he entintat les vores de la targeta amb tinta blanca.

I fins aquí la targeta d'avui, espero que us hagi agradat i fins el pròxim dia.

PETONS!!

**

Buenas noches a todos y a todas,

Hoy os traigo esta tarjeta con unas flores metalizadas.


Empezamos la tarjeta con las flores. Con el troquel "Dainty Flowers 2" de Paper Smooches he troquelado cada flor tres veces y las he pegado entre ellas para así darles volumen. Seguidamente las he cubierto de polvo de embossing en dorado y plateado.


Por otro lado en cartulina negra he troquelado, también tres veces, la frase big hugs, de los troquels de Lawn Fawn "Big scripty words". Una vez pegados los he cubierto de Wink Stella Glitter para darle el toque brillante.


Para hacer la base he cogido una cartulina marrón con la parte interior blanca. Una vez doblada por la mitad en la parte frontal y con pintura acrílica blanca he salpicado toda la superficie para darle una toque diferente al fondo.


Seguidamente he pegado las flores y la frase en la cartulina y he entintado los bordes de la tarjeta con tinta blanca. 

I hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado y hasta el póximo día.

BESOS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada