dimarts, 22 de novembre del 2016

Nadal 2016 - Aquarel·la arbres / Navidad 2016 - Acuarela arboles


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui comencem la sèrie de postals i decoracions de Nadal. I per ser el primer dia, comencem per un clàssic del Nadal, els arbres de Nadal. Així que aquí us presento aquesta aquarel·la inspirada en una targeta creada per la Kristina Werner.


 La base de la targeta és un paper d'aquarel·la de 10*18 cm en el qual he delimitat amb washi tape els triangles que seran els arbres. Seguidament i amb tintes distress (pine needles, peeled paint i mowed lawn) he anat pintant els diferents espais.


Un cop tenim els arbres llestos es l'hora de dibuixar les garlandes i per fer-ho he fer servir un retolador negre. 


Seguidament, i combinant retoladors daurats, platejats, petites estrelles i purpurina (Stickles Cranberry) he anat reomplint les diferents decoracions, afegint també algunes estrelletes en el fons. 


 Per la dedicatòria, he escrit Bon Nadal i l'he cobert d'embossing platejat.


 Per últim he muntat la targeta sobre una base de cartolina vermella, limitant la part superior i inferior de l'aquarel·la amb una mica de cartolina marró coberta de Wink Stella Glitter.


I fins aquí la primera targeta d'aquest Nadal, espero que us hagi agradat i us convido a estar atents cada setmana per la resta targetes i decoracions nadalenques que us aniré presentant.

PETONS!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy empezamos la serie de postales y decoraciones de Navidad. Y aprovechando que es el primer día, empezamos por un clásico de la Navidad, los árboles de Navidad, así que os presento esta acuarela inspirada en una tarjeta creada por Kristina Werner.



La base de la tarjeta es un papel de acuarela de 10*18 cm en el cual he delimitado con washi tape los triángulos que serán los árboles. Seguidamente y con tintas distress (pine needles, peeled paint y mowed lawn) he ido pintando los diferentes espacios.


Una vez tenemos los árboles listos, es el momento de dibujar las guirnaldas y para ello he utilizado un rotulador negro.


Seguidamente, y combinando rotuladores dorados, plateados, estrellitas y purpurina (Stickles Cranberry) he ido rellenando las diferentes decoraciones. Añadiendo también algunas estrellitas más en el fondo.


 Para la dedicatoria, he escrito Bon Nadal y lo he cubierto de embossing plateado.


Por último he montado la tarjeta sobre una base de cartulina roja, limitando la parte superior e inferior de la acuarela con dos tiras de cartulina marrón cubierta de Wink Stella Glitter.


Y hasta aquí la primera tarjeta de esta Navidad, espero que os haya gustado y os invito a estar atentos cada semana para el resto de tarjetas y decoraciones navideñas que os iré presentando.

BESOS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada