dilluns, 6 de febrer del 2017

Targeta agraïment estil vintage/ Tarjeta agradecimiento estilo vintage


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Avui us porto una gran noticia... ESTRENEM CANAL A YOUTUBE!!!

Desprès de molt de temps únicament amb el blog i de la insistència de molts amics i seguidors del blog, finalment m'he tirat ala piscina i he fet el primer vídeo amb el "making off" de la targeta d'avui.
Aniré alternat les targetes amb vídeo i les que no en tenen ja que encara no tinc molta pràctica i realment he invertit molt de temps en la edició :( 


La targeta que us he preparat per avui es aquesta i més avall teniu el enllaç per anar al vídeo del canal de Youtube (i per no perdre el costum us recordaré que li doneu al LIKE del vídeo i que no oblideu de subscriure-us ^_^)



Com us explico en el vídeo, la targeta esta feta per capes, la base es una cartolina blanca, sobre la qual hi he enganxat la pàgina del llibre antic que he entintat amb tinta distress Brushed Corduroy, sobre aquesta hi ha, a la zona esquerra una franja de cartolina marró i la resta de la targeta està coberta per la cartolina veig troquelada i estampada amb els segells d'Artemio i les tintes distress Old Paper i Brushed Corduroy. 


Per altre banda he troquelat les lletres de la dedicatòria tres vegades per poder així enganxar-les i donar relleu a la lletra. Tot i estar troquelades amb la mateixa cartolina marró que el marge, he pintat les lletres amb un retolador marró per tal que ressaltessin més.


La papallona està feta amb les fulles de plantilles de la marca Crelando, tan sols cal separa cada una de les tres capes de la papallona, enganxar-les per la part central i doblegar les ales per donar-li volum.


L'últim toc a la targeta el dona la cinta ondulada que fa de separació de la cartolina marró i la veig.


I fins aquí la targeta i el vídeo d'avui, espero que us hagi agradat i que també hagueu gaudit amb el vídeo, poc a poc els aniré millorant ;)

MOLTS PETONS!! i moltes gràcies per seguir-me 

**

Buenas tardes a todos y a todas, 

Hoy os traigo una gran noticia... ESTRENAMOS CANAL EN YOUTUBE!!!

Después de mucho tiempo únicamente con el blog y de la insistencia de muchos amigos y seguidores del blog, finalmente me he tirado a la piscina y he hecho el primer video con el making off" de la tarjeta de hoy.
Iré alternado tarjetas con video y otras que no van a tener, ya que aun no tengo mucha práctica y realmente he invertido mucho tiempo en la edición :( 


La tarjeta que os he preparado para hoy es esta y más abajo tenéis el enlace para ir al vídeo del canal de  Youtube (y para no perder la costumbre os recordaré que le deis al LIKE del video y que no os olvidéis de suscribiros ^_^)




Como os explico en el vídeo, la tarjeta de hoy está hecha por capas, la base es una cartulina blanca, sobre la cual he pegado la página del libro antiguo que he entintado con tinta distress Brushed Corduroy, sobre esta hay, en la zona izquierda una franja de cartulina marrón y el resto de la tarjeta está cubierto por la cartulina beige troquelada y estampada con los sellos de Artemio y las tintas distres Old Paper y Brushed Corduroy. 


Por otro lado he troquelado las letras de la dedicatoria tres veces para poder así pegarlas dando relieve a la letra. He pintado las letras con un rotoludor marrón para que resaltasen más.


La mariposa está hecha con las hojas de plantillas de la marca Crelando, hay que separar cada una de las tres capas de la mariposa, pegarlas por la parte central y doblar las alas para darle volumen.


El último toque a la tarjeta lo da la cinta ondulada que hace de separación entre la cartulina beige y la marrón. 


Y hasta aquí la tarjeta y el vídeo de hoy, espero que os haya gustado y que hayáis disfrutado con el vídeo, poco a poco iré mejorando ;)

MUCHOS BESOS!!! y muchas gracias por seguirme.

**

2 comentaris: