dilluns, 13 de març del 2017

Embossing resist. Carvat de segells - MOLTA SORT


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Ja s'acosta el dia de St. Patrick i tot es tornarà de color verd, s'omplirà de trèvols i trobarem moltes olles de diners al final del Arc de Sant Martí, així que per unir-me a la festa he creat aquesta targeta, evidentment de color verd, i amb segells de trèvols que he carvat a mà.


Com que no tenia cap segell en forma de trèvol, me'ls he fabricat jo mateixa. Així que a partir d'imatges d'Internet, les he calcat sobre la planxa de goma i amb les diferents gúbies he anat donat forma al segell fins que he aconseguit els tres trèvols.

* No se com es diu o si està acceptat "carvat de segells" en català així que si algú vol aportar el seu granet de sorra i comentar-ho estaré encantada :)


En una cartolina blanca i amb tinta Versamark he estampat els diferents segells dissenyant un fons. Seguidament li he fet embossing de color blanc. Un cop el fons apunt, es l'hora de jugar amb les tintes distress, avui els colors Lucky clover, Pine needles, Crushed olive i Mowed lawn.


 Al aplicar les diferents tintes, barrejant-les entre elles i unificant els colors, el embossing ens fa de "repel·lent" i no s'acoloreix, aconseguint així la perfecta combinació entre el verd i el blanc. Abans de donar per enllestit el fons, he passat una tovalloleta humida per sobre els trèvols per remarcar el blanc i treure si hi ha quedat una mica de tinta.


Per muntar la targeta, he fet servir una base de 10*15 cm, sobre la qual hi he enganxat una cartolina platejada mig centímetre més petita i a sobre amb foami (per donar-li volum) la targeta verda, que es 1 cm més petita que la base.


I tan sols en queda la dedicatòria, en un tros de paper de color verd i amb segells de Paper Smoochers "alphadot" he estampat i fet embossing platejat la paraula MOLTA SORT. Aquest tros l'he enganxat sobre una altre rectangle de cartolina platejada i amb foami a sobre de la targeta.

Fins aquí la targeta especial St. Patrick day's que espero que us porti molta sort i us hagi agradat molt.

MOLTS PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,

Ya se acerca el día de St. Patrick y todos se volverá de color verde, se llenará de tréboles y de ollas de dinero al final del arcoíris, así que para unirme a la fiesta he creado esta tarjeta, evidentemente de color verde y con sellos de tréboles que he carvado a mano.


Como no tenía ningún sello con la forma de tréboles, me los he tenido que fabricar. Así que, a partir de imágenes de internet, las he calcado sobre la plancha de goma y con las diferentes gubias he ido dando forma a los distintos sellos hasta que he conseguido los tres tréboles.


En una cartulina blanca y con tinta Versamark he estampado los diferentes sellos creando el fondo. Seguidamente les he hecho embossing de color blanco. Una vez el fondo listo, es hora de jugar con las tintas distress, hoy los colores Lucky clover, Pine needles, Crushed olive y Mowed lawn.


 Al aplicar las diferentes tintas, mezclándolas entre ellas y combinando los colores, el embossing nos hace de "repelente" y no se tiñe consiguiendo así la perfecta combinación entre el verde y el blanco. Antes de dar por acabado el fondo, he pasado una toallita húmeda por encima de los tréboles para remarcar el color blanco y quitar si ha quedado un poco de tinta.


Para montar la tarjeta, he hecho servir una base de 10*15 cm, sobre la cual he pegado una cartulina plateada medio centímetro más pequeña y encima con foam (para darle volumen) la tarjeta verde, que es 1 cm más pequeña que la base.


Y solo nos queda la dedicatoria, en un trozo de papel de color verde y con los sellos de Paper Smoochers "alphadot" he estampado y hecho embossing plateado a las palabras MOLTA SORT (mucha suerte). Este trozo lo he pegado sobre otro rectángulo de cartulina plateada y con foam encima la tarjeta.

Hasta aquí la tarjeta especial St. Patrick day's que espero que os traiga mucha suerte y os haya gustado mucho.

BESOS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada