dilluns, 8 de gener del 2018

Follets d'hivern / Duendes de invierno


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Aquest dies de vacances he estat muntant un kit per fer un petits follets que tenia des de feia dos anys i que vaig comprar a Dinamarca quan vaig anar a visitar a una amics que vien allí. Aquest és el resultat...



En la foto següent podeu veure el kit, contenia les dos peces de fusta que són l'esquelet dels follets, el feltre vermell i gris pels vestits, la cartolina per la faldilla de la nena, tots els complements i fins i tot fil, agulla i adhesiu. Realment, a apart de les tisores per retallar-ho, no vaig necessitar res mes.


Amb les diferents plantilles que venen en el kit he començat marcant i retallant, seguidament he anat cosint cada peça "intentant" fer el punt de costura que em demanaven.... si us hi fixeu l'he adaptat bastant i no s'assembla molt al model


Amb les peces de roba cosides, cal fer el braços amb el netejapipes que també va inclòs i enganxar-ho tot a la peca de fusta del cos. Acabo d'enganxar les butxaques, els botons i els hi fico la garlanda a la nena i la campaneta al nen.


Per últim, abans de ficar els barrets, a la nena li enganxo els cabells rinxolats. Ara si, fico els barrets i amb el petit llapis, també inclòs, els hi dibuixo els ulls.


I fins aquí els follets d'hivern que he fet amb el kit, la veritat que es molt fàcil i ha estat una tarda entretinguda. Ah... i ja tenen nom en Copet i la Floqueta.


Amb els follets situats al menjador sobre el tapete de Patchwork que va fer la meva mare i un mini arbre de Nadal, m'acomiado de vosaltres fins al pròxim dia.

PETONS!!!


**

Buenas tardes a todos y a todas

Estos días de vacaciones he montado un kit para hacer unos pequeños duendes que tenía des de hacia un par de años y que compré en Dinamarca cuando fui a visitar a unos amigos que viven allí. Este es el resultado...


En la foto siguiente podéis ver el kit, contenía las dos piezas de madera que son el esqueleto de los duendes, fieltro rojo y gris para los vestidos, la cartulina para la falda de la niña, todos los complementos e incluso hilo, aguja y el pegamento. Realmente, a parte de las tijeras para recortar, no necesité nada más.


Con las diferentes plantillas que vienen en el kit he empezado marcando y recortando, seguidamente, he cosido cada pieza "intentando" hacer el punto de costura que me pedían.... si os fijáis bien lo he adaptado y no se parece mucho al modelo.


Con las piezas de ropa cosidas, hay que hacer los brazos con los limpiapipas que también van incluidos y pegarlo todo en la pieza de madera del cuerpo. Termino de pegar los bolsillos, los botones y le pongo la guirnalda a la niña y la campana al niño.


Por último, antes de poner los sombreros, a la niña le he pegado los cabellos rizados. Ahora sí, pongo los sombreros y con el pequeño lápiz que también viene incluido, les dibujos los ojos.


Y hasta aquí los duendes de invierno que he hecho con el kit, la verdad es que es muy fácil y ha sido una tarde entretenida. Ah ...... y ya tienen nombre Copet y Floqueta.


Con los duendes situados en el comedor sobre el tapete de Patchwork que hizo mi madre y un mini árbol de Navidad, me despido de vosotros hasta el próximo día.

BESOS!!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada