dilluns, 18 d’abril del 2016

Cartell de Sant Jordi amb fustetes/ Cartel de St. Jordi con maderitas


**

Bona tarda a tots i a totes, comencem la setmana de St. Jordi, així que esteu atents tant al bloc com al facebook per estar al corrent de tot el que us espera aquesta setmana!!

Per avui un cartell de fustetes per decorar la casa.


Comencem per la base, la fusta rectangular a la qual amb una mica de tintes distress i pintura acrílica he pintat el cel, el terra i la silueta del castell.


Seguidament, amb més pintura acrílica he pintat les dues figuretes, el drac amb tons de verd i el cavaller amb tons grisos i una fantàstica capa vermella.



A les lletres de Sant Jordi, tan sols els hi donat una mica de brillant amb el wink Stella glitter, però les he mantingut del color natural de la fusta.


Per últim amb una mica de cartolina vermella i verda he fet les roses, imprescindibles si parles d'aquesta diada.


I fins aquí la decoració de Sant Jordi d'avui. Pels pròxims dies, com no podia ser menys, punts de llibres. Estigueu atents.

PETONS!

**

Buenas tardes a todos y a todas, empezamos la semana de St. Jordi, así que estar atentos tanto al blog como en facebook para estar al corriente de todo lo que os espera esta semana!!

Para hoy un cartel con maderitas para decorar la casa.


Empecemos por la base, la madera rectangular en la cual he pintado el fondo del cielo, el suelo y la silueta del castillo, ayudada de un poco de tinta distress y pintura acrílica.

Seguidamente, con más pintura acrílica he pintado las dos figuritas, el dragón con tonos verdes y el caballero con tonos grises y con una elegante capa roja.



Para las letras de Sant Jordi, he decidido dejarlas del color natural de la madera y tan solo les he dado un toque de Wink Stella glitter.


Por último con un poco de cartulina roja y verde he hecho las rosa, imprescindibles si hablamos de esta diada.


Y hasta aquí la decoración de Sant Jordi de hoy. Para los próximos días, como no podía ser menos, puntos de libro, así que estad atentos.

BESOS!

**

1 comentari: